maanantai 6. heinäkuuta 2015

Voimauttava valokuva

Minulla on etuoikeus omistaa ystäviä, jotka ovat vuosien ajan olleet osa elämääni. Näihin ystäviin olen tutustunut ala- ja yläasteikäisenä, ystävyys on jatkunut läpi lukioajan ja vielä vuosia sen jälkeen. Tällä porukalla on tapana kokoontua vähintään kerran vuodessa yhteen ja tehdä jotain mukavaa. Tänävuonna ohjelmassa oli hieman erilaista yhdessäoloa, sillä meillä oli tarkoitus ottaa porukasta 30-vuotisryhmäkuva. Suunnitelmien laajetessa pelkästä valokuvauksesta yhteisölliseen tekemiseen, pääsimme osallistumaan yhden päivän aikana sekä tanssi- ja liiketerapiaan että voimauttavaan valokuvaukseen. Voimauttavaan valokuvaan voi tutustua tarkemmin täältä.

Päivä oli pitkä ja raskas, sillä koko tähän prosessiin meni kaksitoista tuntia. Alkajaisiksi vietimme kevyen 2,5 tuntisen tanssiterapian parissa. Se oli ihanaa! Kuvistä päätellen olinkin terapian tarpeessa :)


 
Tanssiterapian jälkeen kävimme kuvaamassa jokainen yksitellen omat voimauttavat valokuvat. Tukikohtana meillä oli Suovanlahden kylätalo, oli tilaa vaihtaa vaatteita ja odotella omaa vuoroa. Omia voimauttavia kuviani en tässä lähde avaamaan sen enempää, mutta ne ovat juuri sellaisia kuin toivoin :)





Ilta vaihtui yöksi ja valo väheni. Kävin nukkumassa varmaan tunnin verran auton takapenkillä, kunnes minut tultiin herättämään. Oli yhteiskuvien aika. Kuvasimme erilaisia otoksia kylätalon pihassa ja hiljaisella kylätiellä. Näissä kuvissa on niin mahtava tunnelma, valtava yhteenkuuluvuuden tunne sekä me juuri sellaisena kuin itse kukin olemme. Muutamia kuvia otettiin vielä seuraavana aamuna läheisessä koivikossa.








 Kiitos kuvaajalle ja tanssiterapian ohjaajalle Anna-Maija Kuuselalle sekä 
minun ihanille rakkaille naisille! <3

~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti