tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesäpäivää maalla

Sunnuntaina käytiin taas juoksuttamassa koiria maalla ja puuhasteltiin vähän muutakin samalla anoppilassa. Ulkona oli todella kylmä, sillä tuuli oli kova ja lämpöasteitakin vain 12. Kuvissa tämä kylmyys ei kuitenkaan välity, joten näillä on hyvä fiilistellä kesää :)

Maalla tulee kuvailtua paljon kaikenlaisia kukkasia ja juttuja pihalla. Vaikka joka käynnillä kiertelen pihalla kameran kanssa, aina löytyy jotain uutta kuvattavaa.






Toinen suosikkiaihe on kyllä nuo koirat. Niiden touhuja voisi [ja kyllä välillä pitääkin] kytätä kyllä vaikka koko päivän. Sen verran hyviä nauruja niiden toilailuista yleensä saa..






Kasattiin parisuhdetestinä yksi Ikean vaatekaappi, ilman yhtään poikkipuolista sanaa tai kinastelua. Mukava oli touhuta yhdessä. Maalla hallissa odottaisi myös se pirtin pöytä kunnostamista, nyt siihen muru sai jo uudet kiilat tehtyä. Ehtisi vain käydä ostamassa kalkkimaalia, niin pääsisi sutimaan :)


Tänään olisi vielä työpäivä ja sitten odottaa kolmen päivän vapaat. Taidan pakata koirat ja kameran autoon ja ajella moikkaamaan mummulan väkeä ja sinne tulleita äitiä, siskoa ja veljeä. Ja josko sitä ehtisi vaikka muuallakin kyläilemään :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti