perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu

Vielä hieman lisää vappukuvia. Ystävien tupaantulijaiset vietetty onnistuneesti ja vappupäivästäkin selvitty lähes kunnialla. Itse olin kuskina aattona, mutta siitä huolimatta eilen oli vähän väsynyt päivä.

Vappu alkoi kotona pienellä välipalalla joka koostui perunasalaatista ja cocktail-tikuista [tai siis tikkuihin laitetuista nakeista, kurkusta, juustosta, viinirypäleistä, kinkusta ja melonista, heh :)].

Joskus kuuden maissa sujuimme sitten tupareihin. Siellä vastassa oli tämän näköinen isäntä :)

Ja se toinen, joka oli syönyt kilon karkkia sohvapöydältä ja oli hieman huonovointinen.. sekä tietysti talon vähemmän karvainen isäntä ja emäntä sekä muutama vieras. Kaiken kaikkiaan vieraita oli noin kaksikymmentä, mutta isoon taloon mahtuu :) Tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja ja grilli kävi kuumana. Ja miten ihania lahjoja isäntäväki [eli emäntä] saikaan :)



Kotona olimme joskus ennen kahta ja uni maistui aika hyvin. Aamulla kävin koirien kanssa rauhassa pitkällä lenkillä. Lenkin aikana yllätti takatalvi, sillä rakeita tuli taivaan täydeltä. Koirat olivat hieman ihmeissään, mutta minusta keli oli jännittävä :)




Lenkin jälkeen suuntasin salille, mutta ilmeisesti lyhyet yöunet tekivät tehtävänsä, sillä olo oli todella vetämätön ja koko ajan pyörrytti. Tunnin verran jaksoin salilla riekkua, kunnes päätin lähteä kauppaan ja kotiin ruoanlaittoon. Ruokana oli vappugrillattavaksi hankitut naudan ulkofilepihvit, mutta jaksoimme edellisenä iltana grillata vain possupihvit ja maissit.
















Tänään alkaa arki niin ruokien kuin muunkin elämisen suhteen. Herkkuja sitten ehkä kahden viikon päästä taas.. ja tänään asiakastapaaminen kouluprojektin tiimoilta. Onneksi koulua enää alle kuukausi jäljellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti