tiistai 20. toukokuuta 2014

Grillausta, koulukiireitä ja tassuhuolia

Viimeinen kouluviikko meneillään ja huomenna kevään viimeinen koulupäivä. Hommat kerrankin ihan hyvällä mallilla, vaikka tekemistä vielä riittää. Tämän jakson töistä olen jaksanut itsekin olla innostunut ja nähtävästi tämä näkyy myös tuloksissa. Ainakin suullinen palaute on ollut opettajilta hyvä, saa nähdä vastaako arvosanat sitten tuota mielikuvaa.

Kaivoin eilen vaatehuoneen uumenista kansion, jossa oli vanhoja koulutodistuksia. Sieltä löytyi myös  ala-asteen 1.luokan kevään todistus! Olen ollut tuolloin jo hieman kärsimätön, mutta arvosteluista kuvastui kova uteliaisuus ja halu oppia uusia asioita. Tuon lapsen riemun ja uuden oppimisen ihmeen kun löytäisi uudelleen..


Muutama hellepäivä on innoittanut jo ruoanlaittoon ulkona, ruokaa odotellessa on hyvä grillata myös nahkaa [oikeasti en ole kyllä yhtään auringonottajatyyppiä, nahka palanut jo kahdesti viikon sisällä, vaikka aurinkorasvassa on suojekerroin 50].

Lauantaina kotiuduin puolilta päivin mökkireissulta ja kotona aloinkin heti valmistelemaan ruokaa [en suinkaan nukkunut puolta tuntia ensin sohvalla ;)]. Grillissä naudan pihvejä ja kasviksia, seuraksi salaattia. Ja jälkkäriksi jäätelöä mansikoilla ja suklaalla!

















Tänään grilliin eksyi eiliset kanafileet bbqbroilerileipien muodossa. Oli kyllä hyvää! Grilli tekee leipiin todella hyvän maun, vähän niinkuin ruisleipää paistaisi nuotiolla :) Ja jälkkäriksi taas mansikoita. Odotan kieli pitkällä sitä aikaa, kun kotimaisia mansikoita taas saa!



Käytiin tänään Unnan kanssa lääkärissä. Takatassussa on ollut viimeviikosta saakka punaisia laikkuja ja yksi varpaanväli on ollut turvoksissa ja Unna on nuollut sitä välillä. Tassussa on tulehdus, joka on valitettavan yleistä labukoilla. Tassu on nyt parturoitu ja putsattu ja saatiin lääkeet. Ja kamala kauluri takaisin! Ei siis tälläkään viikolla päästy treeneihin, mutta toivottavasti lääkkeet ja hoito alkaa puremaan ja saadaan tassu kuntoon..

Sellaista tänne tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti