tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma part 1.

Hiihtoloma alkoi jo torstaina, mutta aika on mennyt reissussa ja töissä, joten nyt vasta päivitystä loman ensimmäiseltä puoliskolta. Tämä on taas tällainen pikainen päivitys kuvien muodossa, sillä tänään pitäisi laittautua valmiiksi lähtöön loman loppupuoliskoa ajatellen. Suuntana taas Lappeenranta ja äitin helmat :)

Tänään pitäisi viedä vielä uusi kone takaisin liikkeeseen (niin minun tuuria..) ja pestä sata koneellista pyykkiä.







Unna on päässyt välillä onneksi maalla ulkoilemaan irti sekä leikkimään Niilan kanssa. Tuo leikkiminen ainakin tuntuu imevän neitistä mehut ihan kunnolla, samalla kun Niila vain saa lisää virtaa.

Ja herkkuja. Niitä on vähän tullut myös syötyä, mutta kai lomalla saa, eikö niin? Ja minulla on ihania kavereita. Sain taaaaaas kassillisen vaatteita, joita ihana ystävä ei tarvitse. Ei tartte mennä shoppailemaan eikä mene rahaa. Kiitos!





Eilen pääsin vihdoin ja viimein luistelemaan Ice Marathon-radalle Kallavedelle. Aurinko paistoi ja pakkasta oli jotain 12 astetta. Mutta se tuuli! Huh huh. Tuntui, että välillä ei etene, vaikka kuinka koittaa potkia. Mutta etenin tuota vissiin, sillä 12,5 kilometriä tuli luisteltua ensimmäisellä reissulla..


Nyt pakkaamaan kamppeita seuraavaa settiä varten. Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti