torstai 5. helmikuuta 2015

Tilannekatsaus

Tammikuu hujahti ohi ihan hetkessä ja pian ollaan siinä pisteessä, että opinnäytetyö pitäisi lyödä lopullisesti kasaan, esitellä ja julkaista. Maaginen H-hetki on ensiviikon torstaina ja jos kaikki menee hyvin ja työharjoittelutunnit tulee täyteen ajoissa, mulla on muotoilijan paperit handussa maaliskuun lopulla. Tämä tarkottaisi kaksi kuukautta etuajassa, jos ajatellaan tutkinnonmukaista suoritusaikaa.. Koputetaan puuta ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Kunhan saan tuon operaation päätökseen voin kaikki illat bloggailla, urheilla, leipoa ja tehdä kaikkea kivaa, mitä ei ole nyt ehtinyt :)

Ja sitten päivityksiä opparin ulkopuoliseen elämään. Sain töistä enemmän työtunteja kattavan työsopimuksen ja samalla siirryn tekemään nykyistä hommaani vähän eri tavalla tiiviimmin asiakkaiden kanssa. Uudet haasteet toki vähän jännittää, mutta toisaalta olen hirvittävän innoissani tästä mahdollisuudesta.. Pääsen uusissa tehtävissä toivottavasti hyödyntämään enemmän koulutuksen tuomaa osaamista sekä muita taitojani :) Uusiin kuvioihin pääsen tutustumaan jo ensi viikolla!

Sitten vähän tympeämpiä uutisia, sillä taloasiat ovat toistaiseksi jäissä. Kohde, josta olemme kolme kuukautta vääntäneet kauppaa ja selvittäneet asioita, osoittautui kuntotarkastuksessa sen verran epävarmaksi tapaukseksi [jo ennestään olleiden epäilysten lisäksi], että päätimme vetäytyä hommasta. Olin jo ehtinyt suunnitella taloon itselleni keittiön ja työhuoneen, mutta nämä suunnitelmat saavat nyt jäädä hautumaan ja odottelemaan uutta kohdetta. Täytyy toivoa, että kevään edetessä talomarkkinoilla alkaa olemaan enemmän tarjontaa ja se oma koti jossain vaiheessa löytyy. Nyt on vähän huojentunut, mutta tyhjä olo eikä jaksa oikein haaveillakaan vielä uusista taloista..

Puurtamisen keskelle on mahtunut muutamia tähtihetkiä erilaisten kemujen muodossa. Pari viikkoa sitten järjestettiin ihanalle ystävälle vauvakutsut, oikein pinkit baby showerit :) Tässä muutamia kuvia illan kattauksesta, lisää kuvia voipi tsekkailla asianomaisen omasta blogista.



Tällä viikolla juhlistettiin sitten Unnan syntymäpäiviä <3 Uskomatonta, että tuo minun karvainen vauva täytti jo neljä vuotta! Tavoilleen uskollisena neiti pisti uuden lahjalelunsa päreiksi noin vartissa..


Tähän hätään ei tämän kummempia. Kuvat on edelleen mitä sun sattuu, sillä uusi kamera odottaa ostamista [ja vähän sitä rahoitustakin vielä :)]. Joten vink vink kaikki sukulaiset, jotka tätä luette [eli äiti], siinä ois hyvä idea valmistujaislahjaksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti