tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulua kohti

Joulu lähenee kovaa vauhtia ja osittain siksi on ollut blogin puolella hiljaista. Joulu kun ei tarkoita pelkästään jouluvalmisteluja vaan myös jakson päättymistä koulussa. Ja kuten viimeksi kirjoituksessani kerroin, olen aloittanut työharjoittelun tämän kaiken lomassa. Onneksi tonttuasiat alkaa olla hoidettu, joten loput jouluvalmistelut voi tehdä sitten, kun alkaa joululoma.. eli aatonaattona :)






Marras-joulukuun vaihteessa saatiin mummu ja vaari vieraaksi tänne uuteen kotiin. Onhan tuosta aikaa, kun ovat viimeksi minun asuinolot käyneet tarkastamassa. Kahviteltiin samalla vaarin syntymäpäiviä, kiitettävät 78 vuotta!


Meidän Niilan on vallannut viimeaikoina jokin omituinen kuume. Veikkaisin, että nuori herra alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, mitä varten on olemassa myös tyttökoiria. Siinä rytäkässä on meinannut mennä meiltä kuulo jatkuvan uikutuksen seurauksena, Unnalta kunnia ja onpahan tuota saanut niin sohvapöytä, Unna kuin uunin kylkikin tuta Niilan merkkailuvimman. Että sellaista tänne.. ja minä kun haaveilen siitä kolmannesta koirasta. Näin sen jo viimeyönä unessani. Se oli ruskea labradorinnoutaja ja sen nimi oli Reino :)


Sunnuntaina käytiin mummulassa hoitamassa tonttuasioita ja samalla tuotiin minun pienet sisarukset linja-autolle kaupunkiin. Mummulassa oli hyvät puitteet ottaa tämänvuotiset joulukorttikuvat koirista. Tässäpä päivän satoa:



Näihin kuviin ja tunnelmiin.


Rauhallista joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti