maanantai 14. lokakuuta 2013

Syysloman alkajaisiksi...

... ajattelin taas reipastua ja päivittää pikaisesti blogia. Kuten perinteeseen kuuluu, loma on buukattu täyteen ja tekemistä olisi ihan hurjana. Mutta nyt hetki koneella ja katsaus menneisiin viikkoihin.

Toissa viikolla nahistuin kotona flunssan kourissa, mutta silti viikonloppuna oli päästävä Viikatteen keikalle. Liputkin oli jo ennakkoon hankittu ja keikkaa odotettu viikkotolkulla. Töiden jälkeen siis pikaruoanlaittoa kotona ja ruokapöydän lähettäminen maailmalle [sain siis myytyä ruokapöytäni, joka olisi ollut muuton jälkeen ylimääräinen]. Sitten pikavisiitti kaverien luokse ja yhdeksäksi jonottamaan Henkan ovelle, että pääsee juuri siihen parhaaseen katselupaikkaan. Keikalta kuvia todella vähän ja nekin huonolaatuisia. Alkaa todellakin kameralaitteisto olla aika pahasti kehitystä jäljessä. Ja keikalla tuli keskityttyä lähinnä nauttimaan meiningistä. Ehkä hieman laimeampi keikka, kuin edellinen, sillä yleisö ei oikein vielä tuntunut riehaantuvan uuden levyn kappaleista, mokomat!


Viime viikko menikin sitten hoitaessa erinäisiä muuttoon liittyviä asioita. Uskomattoman paljon voi olla ihmisellä asuinpaikkaan sidottuja sopimuksia. Mutta nekin alkavat olla siis hoidossa. Muuten viikko meni koulun ja töiden välillä sinkoillessa. Stressi ei ole hellittänyt vieläkään. Viikonloppuna vuosipäivää juhlistaessa ajeltiin mummulaan koirien kanssa. Aamuinen sumu vaihtui syksyiseksi, mutta hienoksi ulkoilukeliksi. Koirat saivat juosta ulkona vapaana koko sen ajan kun me keskityimme syömään ja jutustelemaan. Oli muuten väsyneitä koiria. Ja itsekin uni alkoi maittaa jo ennen kymmentä, kun päästiin takaisin kaupunkiin. Ihana kuitenkin käydä maalla ja mummolassa <3




Tänään siis alkoi syysloma. Lomaa ehdin viettää ensin muutaman päivän yksin kotosalla [pitäisi kyllä tehdä sitä ja tätä kouluhommia], sitten puolen viikon maissa saan rakkaat pikkusisarukseni kylään. Saa nähdä, mitä ohjelmaa tyyppien kanssa keksitään :) Loppuloma meneekin sitten töissä ja muu aika varmaan jo muuttokamoja pakkaillessa. Pakkaaminen on aloittamista vaille valmis. Hankala vielä pakata mitään, kun muutama viikko pitäisi vielä koittaa elää täällä tavaroiden keskellä. Mutta varsinainen muuttoviikko on tiiviisti töitä ja koulussa jakson päättyminen, joten sille viikolle ei uskalla enää mitään jättää. Huh hei, tulee varmaan työntäyteinen loppukuu! Nyt kuitenkin muutama päivä lomaa, toivottavasti pääsee edes hetkeksi lomamoodiin. Tänään ohjelmassa vielä ainakin talvirenkaiden vaihto ja ehkä jotain askarteluja [oh my god, pakko se on sanoa!) joulua ajatellen :)


Lomailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti