maanantai 4. helmikuuta 2013

Mopoja, makkaraa ja hormonihuuruja

Siinäpä viime viikkojen saldoa. Pääsin koulun puolesta moottoripyörämessuille Helsingin messukeskukseen, hakemaan inspiraatiota menossa olevalle projektille. Messuvierailu oli pikainen, mutta ehti jo aiheuttaa pahemman sorttisen mopokuumeen. Reissu oli muutenkin ihan mielenkiintoinen, pyöriä oli monenlaisia näytillä ja yleinen ilmapiiri innostunut. Kävimme myös jututtamassa ehkä yhtä alan huipuista, iisalmelaisen KELE Designin johtohahmoa Pasi Paanasta. Siinä vasta asiastaan innostunut kaveri!

Hmm.. vaatiikohan tää poseeraushomma vielä vähän harjoitusta?
Messusatoa
Bomber Magazinen osastolta
Uudet pöksyt :)
Messureissun jälkeen suuntana oli maalaiskunta. Käytiin katsomassa kuinka pentu oli kasvanut.. ja olihan se. Jätkä mahtui juuri ja juuri enää kämmenelle.. :) Oikeasti muutos parin viikon takaiseen oli huima, virtaa oli pennuilla ihan eri tavalla ja ääntäkin alkoi jo lähteä. Ja ne hampaat, ne pienet tikarinterävät piikit..

Viikonloppulapsi 5 viikkoa
Lauantaina sujuttiin vihdoin ja viimein elokuviin. Käytiin katsomassa Vuonna 85 ja olihan tuo ihan hauska elokuva. Musiikki ainakin kaikille tuttua ja näyttelijäkaarti mielestäni ihan kunnioitettava. On jonkun verran aikaa edellisestä elokuvakäynnistä.. jospa sitä tästä taas innostuisi ja muistaisi käydä useamminkin.

"Vuonna 85, kauan on aikaa siis.." Jumalauta, mitä tuo laulukin valehtelee..
Sunnuntaina juhlistettiin Unnan 2-vuotis synttäreitä. Uskomatonta, että siitä on jo pari vuotta aikaa, kun tuo neiti oli pieni ja vilkas tuholainen. Tuhot on onneksi vähentyneet (itseasiassa loppuneet, koputetaan puuta), mutta vilkkaus on vielä jäänyt. Nyt varsinkin, kun valeraskauden hormonihuurut sekoittaa päätä. Umpihankileikit ja makkaranpaistoreissu kuitenkin imi enimmät mehut ja loppusunnuntai sujui kohtalaisen rauhallisissa merkeissä. Ajattelin tässä keväällä jossain vaiheessa varata meille kentän yhden paikallisen koira-areenan tiloista, jotta pääsisi viimevuotisia agilityoppeja testaamaan ja purkamaan tuota energiaa johonkin järkevään.
Unna ja 2v. kakku :)
Upea koira!
Unna makkaranpaistossa eli kiinni laavussa :)
Kohta saadaan makkaraa..
Luvassa kiireinen ja työntäyteinen viikko, ja pitäisi saada muutamia moottoripyörän runkoja piirrettyä. Joten nokka kohti uutta viikkoa!

PS. Pojat käski mainostaa... kurkkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti