sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Lentäjänpojan vauvakutsut

Hei taas blogi! Eihän tuosta olekaan kuin puoli vuotta, kun ollaan viimeksi nähty. Arkirealiteetit vaan eivät ole oikein antaneet tälle touhulle aikaa. Kiva olisi kuitenkin välillä tehdä jotain ihan omaa, joten nyt taas yksi epätoivoinen yritys herättää blogi henkiin.

Maaliskuun loppupuolella juhlittiin vauvakutsuja, kun sukuun oli tulossa poika. Lentäjän pojaksi nimitetty sankari ehti syntyäkin jo ennen tämän postauksen tuloa, mutta laitetaanpa silti muutamia kuvia Marin ihanista juhlista.


Juhlissa oli tarjolla vaikka minkälaista herkkua, sillä olimme sopineet tuovamme tarjottavia nyyttäriperiaatteella. Pöytä notkui suolaista ja makeaa ja ihanasti oli otettu huomioon kaikkien ruokarajoitukset.


Syömisen lomaan juhlasankarin serkku, Paula, oli järjestänyt ohjelmaa. Oli muun muassa vauva-Aliasta, lapsuuskuvien arvausta ja ihana vihkonen, jossa oli tarinoita kaikista vieraista.


Aapo oli tulevan serkkupojan juhlissa mukana ja sirkusteli kyllä koko rahan edestä, kun oli paljon yleisöä. Uskomatonta, että vuosi sitten juhlittiin minun vauvakutsuja ja tuo pieni mies on nyt tuollainen touhupakkaus.


Kiitos kaikille juhlissa mukana olleille ja paljon onnea Marille, Villelle ja lentäjän pojalle! <3

~Suvi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti