keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Hääjuhla

Hei taas täältä vauvaelämän syövereistä. Onhan tuosta edellisestä julkaisusta kulunut aikaa kaksi kuukautta jo :) Nyt kuitenkin hetkinen aikaa itselle ja blogin kimppuun.

Heinäkuun viimeinen lauantai juhlimme hääjuhlaamme sukulaisten ja ystävien parissa täällä Koivusaaressa, kyläyhdistyksen tiloissa Riihirannassa. Paikalla oli noin 60 henkeä, tiukasti rajattu porukka läheisimpiä. Keli oli kuin morsian [ehe ehe], sillä päivällä aurinko porotti niin, että avioliiton siunaamisen aikana nahka sai uuden värin ja myöhään illalla ukkonen paukkui.
Juhlien järjestelyssä saimme apua kaikilta sukulaisilta ja vierailta ja ilman heidän apuaan juhlat olisivat varmasti jääneet juhlimatta. Isäni puolisoineen valmisti ruoat toiveideni mukaan, ystävä, anoppi ja mummo leipoivat. Ohjelmaa häihin saimme musikaalisilta vierailta ja siivouksessa apuna hääri iso joukko vielä seuraavana päivänäkin. Valokuvatkin juhlista ovat vieraiden käsialaa. Mekko on teetetty minulle Riikan kotiompelimossa. Iso kiitos vielä kaikille avusta!
Juhlapäivä alkoi valokuvauksella, kun valokuvaaja Iita Sillanpää kävi ottamassa viralliset potretit pihassamme. Kuvauksen jälkeen siirryimme juhlapaikalle muutaman kilometrin päähän, jossa ensin oli avioliiton siunaaminen. Tämän jälkeen appeni piti puheen ja siirryimme syömään. Välillä seurusteltiin [podettiin nestehukkaa, migreeniä ja syötettiin vauvaa], kahviteltiin, otettiin Photobooth-pisteellä kuvia, paljuiltiin ja saunottiin. Perinteitä mukana oli kimpun ja sukkanauhan heitto sekä kakun leikkaus.Lopuksi vielä muutama virallinen kuva. Kuvia lisää löytyy Iitan sivuilta. Olen todella tyytyväinen kuviin ja onnellinen siitä, että omassa pihassa voi tällaisia kuvia saada.
Kiitos kaikille mukana olleille, juhla oli ikimuistoinen! <3


~Upsa~

PS. Kamalasti olisi kaikkia kuulumisia,  mutta niiden aika on sitten joku toinen kerta. Nyt pikapäivityksenä: Kesällä juhlittiin myös toisia häitä Imatralla. Aapo on ensiviikolla 5 kk ja nukkui tänään 3,5h päiväunet [historiallista!]. Kesäinen kasvimaa tuotti hyvän sadon ilman hoitoakin. 

Palataan asiaan ehkä ensi keskiviikkona. Keskiviikko on isin ja Aapon yhteinen päivä ja äiti saa huilata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti