torstai 14. heinäkuuta 2016

Täällä ollaan, koko perhe!

Hieman on aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta :) Melkein kolme kuukautta! Hurjasti kaikkea on tapahtunut, joten en ole kertakaikkiaan ehtinyt päivittämään blogia. Tai jaksanut. Tai viitsinyt.

Suurin tapahtumista on tietenkin poikamme syntymä. Laskettu aika oli 3.5, mutta poika päätti ottaa hieman ennakkoa ja syntyi 28.4. klo 8.15 aamulla. Olin ollut sairaalassa tarkkailussa jo melkein kaksi vuorokautta ennen h-hetkeä ja alkoi jo tuntua siltä, että lapsi ei koskaan ole tulossa ulos. Loppuviimein kaikki tapahtui nopeasti ja saimme pojan luoksemme mahan ulkopuolelle :) Poika painoi 3510g ja mittauksissa pari päivää myöhemmin pituutta oli 50cm. Taisi olla vappuaatto, kun pääsimme kotiin.

Vauva-arjen lisäksi tässä välissä on ehditty pitää ristiäiset, joista teen sitten joskus oman juttunsa. Ilman sukulaisten apua olisi jääneet nekin kahvit varmaan juomatta, joten kiitos vielä kaikille auttaville käsille. Ristiäisistä kun oltiin selvitty, alkoi armoton hääjuhlan suunnittelu. Näitä juhlia vielä odotellaan. Polttarit oli viime viikonloppuna ja niistä on ehkä juuri ja juuri jo toivuttu :)

Yritän pikkuhiljaa saada tätä aikajanaa kiinni, jotta kuvatulva ei kävisi ylivoimaiseksi käsitellä noiden 15 minuuttia kestävien päikkäreiden aikana.. täältä vauvalandiasta tähän tällä kertaa.~Upsa~

Ps. Vaatisi vissiin tuo banneri taas päivitystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti