Paholaisenhillo
800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
2 kpl punaista paprikaa
5kpl punaista chiliä
6 valkosipulin kynttä
1 tl sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
timjamia
2 kpl punaista paprikaa
5kpl punaista chiliä
6 valkosipulin kynttä
1 tl sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
timjamia
rosmariinia
0,5 dl valkoviinietikkaa
330 g hillo-marmeladisokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa
330 g hillo-marmeladisokeria
Puhdista paprikat ja chilit ja lisää ne hieman pilkottujen tomaattien ja mausteiden kanssa kattilaan. Anna kiehua noin puoli tuntia miedolla lämmöllä.
Tämän jälkeen lisää etikka sekä sokeri.
Kiehuta vielä noin 5 minuuttia.
Purkita ja nauti!
Ohje on alunperin täältä, mutta muokkasin sitä hieman yrttien suhteen [vinkit tähän sain jostain toisesta ohjeesta ja noita sattuikin olemaan paremmin saatavilla].
Lämpöisenä maistettunakin oli juuri sellaista kuin odotin, nyt vain herkuttelemaan esimerkiksi kanaruoan kanssa :)
Nams! Ja äkkinäisille chilin käyttäjille pikku vinkki: ei kannata käsitellä paljain käsin! Omat käpälät oli tulessa monta päivää joka kerta kun niille laski vettä!
VastaaPoistaMinä vähän jo epäilin, että onko mun chilit sittenkin paprikoita, kun ne ei poltettu käsiteltäessä ollenkaan eikä vieläkään tunnu käsissä miltään (eikä silmissä :D). Mutta hillossa kuitenkin oli tulisuutta, joten kai ne sit kuitenkin oli :)
Poista