maanantai 18. marraskuuta 2013

Hemmottelua

Viikonloppuna saatiin uuteen kotiin vieraita. Perjantaina astianpesukone lähti maailmalle tätini matkaan ja lauantaina tuli kylään äippä. Alunperin suunnitelmana oli järjestää höpöstelyviikonloppu hieman suureellisimmissa puitteissa, mutta työvuorojen takia homma ei onnistunut. Päädyimme siis viettämään kevyttä höpöstelyä kotioloissa. Ja kotonahan on hyvä olla!


Lauantaina ei töitten jälkeen ehtinyt sen suurempia tekemään. Vähän ruokaa [lämmin salaatti perunoista, paprikasta ja kesäkurpitsasta kera keitettyjen kananmunien, oliivien, smetanan, suolalihan ja savulohen] ja jälkkäriksi gluteenittomia joulutorttuja vadelmamarmeladilla. Sitten vain sohvalla oleilua [ja dokumentti YLE Teemalta Ozzy Osbournesta].



Sunnuntai alkoi piiitkällä aamupalalla ja ulkoilulla koirien kanssa Eino-myrskyssä.Vähän kankkujen sulattelua ja kauppaan. Ruoanlaittoa ja sitten kynttiläkutsuille. Vaikka mitä ihanuuksia siellä taas oli, mutta en onneksi sortunut tilaamaan mitään.

Kynttiläkutsuilta kotiin ja saunomaan. Ennen saunaa hunajakauranaamio naamaan [kuvaa ehkä joskus myöhemmin] ja saunassa vielä eukalyptuksen tuoksuinen vartalosavikuorinta. Puhtaalla ja pehmeällä nahkalla oli hyvä mennä nukkumaan!


Tänään on koulusta vapaapäivä, on mukava aloittaa aamu hieman hitaammin. Koirien kanssa aamulenkki pakkasessa [jihaa, vihdoinkin!], valojen virittelyä sisustustikkaisiin. Päiväunetkin taidan ottaa :)


Mutta nyt pesemään koiran oksennusta matosta [jei]. Lopuksi vielä kuva tuliaisista, jotka äiti toi koirille.. nämä on ihan huiput. Kuinkahan Unna ja Niila [ja minä] malttaa odottaa joulukuun alkua...


Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti