torstai 9. toukokuuta 2013

Prinsessasynttärit

Eilen juhlittiin rakkaan ystäväni 30-vuotissyntymäpäiviä [tai tarkemmin ottaen viimeistä päivää 29-vuotiaana, sillä virallinen päivä on tänään]. Teemaksi valikoitui erinäisten yhteensattumien vuoksi prinsessameininki vaaleanpunaisen ja fuksian muodossa. Päivän valmistelut oli aloitettu hyvissä ajoin, mutta silti kiire meinasi puskea päälle. Ennen puolta päivää pihaan kurvasi limusiini, jonka koristelu oli minun tehtäväni. Vaaleanpunaisia ja valkoisia ilmapalloja, fuksian värisiä ruusuja, metrin mittainen pahviprinsessa ja tietenkin juliste auton takaikkunaan. Olin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni limusiinin kyydissä!




Matka jatkui luonnollisesti Mäkkärille, jonne jokainen limusiinilla matkustava haluaa :) Hieman herätti ihmetystä tuo auto ja me kömpimässä sieltä ulos. Varsinkin, kun prinsessasankari oli saanut meiltä aamulla lahjaksi meikin ja kampauksen ja säteili kilpaa valkean limusiinin kanssa.

Mäkkärin jälkeen suuntasimme prinsessan työpaikalle [ja minun entiselle] viemään suklaakakkuleivoksia työkavereille. Sieltä matka jatkui pienen ajelun jälkeen keilahallille, jossa meille oli varattu kaksi rataa kahdeksi tunniksi. Prinsessa ei tietenkään voinut itse keilata, koska hänellä on rakennekynnet :)


Keilaamisen jälkeen kävimme hakemassa limusiinilla luotani mansikkajuustokakun ja perunasalaatin, jotka olin prinsessan toiveesta valmistanut. Itse jäin tässä välissä ulkoiluttamaan Unnan ja palasin juhliin hieman myöhemmin. Alla olevissa kuvissa näkyy kuinka tiara kakun päällä oli ehjä vielä aamulla, mutta rikoin sen laittaessani kakkukupua kiinni sekä kakun todellinen väri, joka oli teeman mukainen.



Juhlat jatkuivat syömisen ja saunomisen merkeissä ja ehdimme jopa prinsessan kanssa katsomaan viimeisen erän Suomi-USA jääkiekkopelistä. Prinsessa ja ystävät olivat valmistaneet yhdessä niin paljon herkkuja, että edes minä en jaksanut kaikkea maistaa.





Lopun porukan tullessa saunasta korkkasimme vihdoin kakun erikoiskahvien [ja konjakin] kera. Ja se oli kuulemma juuri täydellinen prinsessan makuun! Kiva, että voi tuottaa iloa ystävilleen! :)





Aivan mahtava päivä mahtavassa seurassa!

3 kommenttia:

  1. awww!!! <3 ihanat synttärit! arvaa haluanko minäkin olla prinsessa kun täytän 30?? (tai 25..)
    Olisin kyllä kovasti halunnut nähdä kuvan tästä prinsessasta! Voin vaan kuvitella kuinka henkeä salpaavan kaunis sankari on ollut! Onnea Milla!

    VastaaPoista
  2. Täytyy näyttää joskus kuvia prinsessasta, sillä en halua laittaa toisten ihmisten (tunnistettavia) kuvia tänne blogiini. Mutta voin sanoa, että oli kaunis! Kakku oli kyllä omasta mielestäni tosi onnistunut myös :)

    VastaaPoista