maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen lentämällä

Pääsiäinen oli jo etukäteen buukattu aika täyteen, joten tosiaan sai mennä "lentämällä" paikasta toiseen. Torstaina loman aloitti työpaikan virkistymisiltamat, joissa käytiin keilaamassa ja syömässä. Jostain kumman syystä olo ei ollut kovin virkistynyt, kun seuraavana aamuna kello soi kahdeksalta, jotta sujuttaisiin seuraavaan lomaetappiin.

Ennen maalle lähtöä taistelin viemisten kanssa. Olin päättänyt tehdä appelsiinijuustokakkua ja kuten kaikki leipojat tietää, uusia juttuja kannattaa kokeilla aina ensimmäistä kertaa silloin, kun on leipomuksen viemässä jonnekkin kyläpaikkaan. Tällä kertaa ajattelin sitten kokeilla tehdä juustokakkuun suklaareunuksen [ohjeet kakkuun ja koristeisiin Kinuskikissan leivontayhteisöstä - jälleen ].. Pienen taistelun jälkeen se onnistui, jee!


Kun kakku oli saatu perille kyläpaikkaan turvallisesti sylissä ja ehjänä, pääsimme vihdoin nauttimaan pääsiäisen mahtavasta säästä. Pieniä sydämentykytyksiä tosin aiheutti rakas ahne labradorini, joka meinasi tukehtua pihalta löytämäänsä luuhun. Onneksi selvisimme säikähdyksellä! Ulkoilukuvista tuli aika hyviä, valo oli kuvaamiseen sopiva ja koirilla riitti touhua :)







Lauantai meni töissä ja illalla mäkkärin kautta kotiin ja saunaan. Aamulla olisi taas aikainen herätys kohteeseen numero 2. Kello soi puoli kahdeksalta ja matkasimme mummolaan. Koirat saivat ulkoilla irti taas urakalla, kävimme pilkillä [1h, 3 pilkkijää, 3 kalaa, 10 koiran mulahdusta avantoon], söimme, ulkoilimme, söimme ja sanoinko jo, että söimme. Ja Unna päätti purkaa punaisesta mökistään vähän ovenpieltä ja toisen ilmastointiventtiilin.. Liekö ollut liian kuuma?!  Illalla sitten ajelimme takaisin kotiin...






Aluillaan uusi, lyhyt kouluviikko ja vapaa viikonloppu, aina vaan lähempänä kesää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti