torstai 20. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa...

Tänään olisi viimeinen päivä koulua ennen joululomaa.. ja onneksi vain muutama tunti. Sitten kirmaan pariksi viikkoa lomalle (miinus pari työpäivää). Suuntana olisi viikonlopun aikana Lappeenranta, jossa joulu menee äitin helmoissa <3

Viime viikonloppuna oli sunnuntai vapaa ja se meni kerrankin ihan rennosti ottamalla. Kävin vähän jouluostoksilla, ulkoilemassa ja ekaa kertaa tälle talvelle luistelemassa.

Vielä pysyi luistimilla pystyssä
Kouluhommien ollessa pikkuhiljaa paketissa, ehdin eilen illalla tekemään joulujuttuja vähän enemmän. Pari pakettia ja moooonta levyä suklaata sai uuden muodon. Toivottavasti maistuu lahjan saajille..

Suklaata

Joulukoristeiden laitto jäi tänä vuonna melko vähäiseksi, eikä niitä kyllä juuri enempää olisi minulla ollutkaan. Muutamat jouluvalot, PS-valaisimisen joulukuosi ja kivitontut saa riittää tänä vuonna. Joulukuustakaan ei ole, sillä en sitä ehtinyt hakea mistään ja toisaalta, olen joulun aikaan aika vähän kotona.

IKEA PS-valaisimen joulukuosi

Pentikin porot
Toivottavasti makuaisti palaa jouluaattoon mennessä, jotta pystyy vähän nauttimaan jouluherkuista.. ja odotan innolla ja kauhulla, mitä Unna tuumaa joulukuusesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti