sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Raparperipiirakka [rhubarb pie]

Äiti kävi tänään pikaisesti kylässä ja toi mummulasta tullessaan muutaman raparperin. Koska söin jo päivällä palan pullaa, päätin, että tämän viikon herkkupäivä on siis tänään [ja oikeastikin sen on tarkoitus olla viikonloppuna, siis yksi päivä viikossa].

En kuitenkaan halunnut tehdä kokonaista raparperipiirakkaa, koska sitä tulisi kuitenkin syötyä paljon, päätin tehdä omenapiirakkabravuuriohjeellani raparperipiirakkaa eli amerikkalaistyylisen rhubarb pien ja tämänkin miniatyyrikoossa.

1 raparperi
Sokeria
Vaniljasokeria
Kanelia
Muutama mansikka

1 dl spelttijauhoa
Nokare voita
2 tl sokeria
Vettä









 Nam! :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten herkun näköistä! :)

    VastaaPoista
  2. Se oli! Tuo kanelin ja raparperin yhdistelmä on ihan huippu :)

    VastaaPoista