torstai 19. kesäkuuta 2014

Kesälomareissussa

Pahoittelut, että viikkoon ei ole kuulunut mitään. Ollaan oltu reissussa, koirien kanssa ja ilman. Perjantaina suunnattiin koirien kanssa mummulaan, jossa vietettiin kolmisen päivää. Oltiin yötä mökillä säätä uhmaten, käytiin kylällä ja kyläilemässä ja mikä parasta, mato-ongella. Ongella käytiin sekä veneellä että rannalta. Ja Unna pääsi uimaan :) Niila muuten vaan hömpötteli onkireissulla mukana ja sai kehuja vaarilta, miten fiksu koira onkaan, sillä Niila kävi mm. lämmittämässä vaarin kanssa rantasaunaa.. Sunnuntaina reissun kruunasi onkikalat ja mummun syntymäpäiväkakku :)

Sunnuntaina ajeltiin sitten anoppilaan viemään koirat hoitoon seuraavaa reissua varten. Kohtalaisen haasteellista näköjään meikäläisellä erota tuosta ruskeasta elukasta, sillä taas piti hermoitkut tirauttaa ennen lähtöä. Koirat jäi kuitenkin hyvään hoitoon ja maanantaiaamuna auton keula kohti Tamperetta. Matkalla piti pysähtyä Vaajakoskella Pandan myymälällä, sillä ei ollut siellä koskaan käynyt.

Tampereella majoituimme murun pikkusiskon asunnolla. Ihan loistava homma, että saimme olla siellä yötä. Säästyipä hotellirahat kaikkeen muuhun tarpeelliseen :)

Maanantaina kävimme syömässä Panimoravintola Plevnassa pitkän kaavan mukaan, kävelimme pitkin kaupunkia ja kosken vartta sekä istuskelimme hetken pubissa. Sitten olikin jo aika lähteä lataamaan akkuja seuraavaa päivää ja Särkänniemeä varten.

Särkänniemestä ei tullut otettua kuvia, sillä kamera oli visusti turvassa säilytyslokerossa. Hyvä niin, sillä kieputtimissa tuntui ihmisillä puhelimet lentelevän. Särkänniemen yhteydessä oleva Koiramäki tuli sen sijaan kuvattua hyvin. Ja se oli ihana paikka! Olisin voinut jäädä sinne vaikka asumaan :)

Reissusta on kotiuduttu ja huomenna olisikin jo juhannus. Äkkiä menee tämä loma! Onneksi vielä on yksi viikko lomaa jäljellä, sillä reissussa sain idean askarteluun.. Ompelukone siis sauhuamaan :)


Hyvää ja rauhallista juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti