tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesälomalla

Lomalla ollaan oltu nyt virallisesti muutama päivä. Hieman on ajoittain tylsyys vaivannut, sillä aikaisempina kesinä kesäloma on ollut buukattu etukäteen jo täyteen menoja, mutta tänävuonna suunnitelmia ei juuri ole. Elokuvissa käytiin eilen, mikä oli kyllä yksi loman tavoitteista. Ja loppuviikosta karavaanin keula kohti mummolaa..

Viimeviikolta vielä kuva nyhtökanasta grillileivän välissä. Oli muuten aika herkkua. BBQ-maustettua kanaa rosmariinileivän kanssa, sekaan sitruunalla ja basilikalla maustettua majoneesia. Tämän jälkeen ei ole juurikaan ruokakuvia näkynyt, sillä lääkärin suosittelema dieetti on valitettavasti karsinut leivonnaiset ja herkkuruoat ruokalistalta pois. Salaattia ja rahkaa ei sen kummemmin jaksa kuvata.

Salaattitarha voi hyvin eikä enää mene kauaa, että sieltä pääsee salaattimixiä syömään. Keli on ollut sen verran viileä, että laatikko majailee yöt harson alla, ihan varmuuden vuoksi.


Kukkasia on tullut muutenkin nyt haalittua, niin maljakkoon ulkoa kuin sitten takapihallekin. Tänään keräsin ensimmäisen kesäkukkakimpun :)




Hyvää lomanjatkoa minulle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti