torstai 10. huhtikuuta 2014

Siemennäkkäri, banaaniletut ja fanitusta

Oi vapaapäivän ihanuus! :) Meikäläinen täällä höyryää yhdessä keitosten kanssa, kun on taas mukava tehdä keittiöjuttuja. Eilen oli pitkä päivä koulua ja töitä. En yhtään enää ihmettele jaksamisen loppumista, kun tuollaisia päiviä oli ennen viikossa hyvinkin monta. Nyt onneksi aikataulut hieman keveämmät ja se tuntuu hyvälle.

Eilinen työvuoro oli kyllä siitä palkitseva, että asiakkaaksi sattui yksi suurimmista idoleistani, nimittäin Marco Hietala. Onneksi siellä naapuriosastolla ei ollut ketään illalla paikalla.. :) Myynnin ohessa oli aivan pakko pyytää nimikirjoitus, sillä olisin kovasti katunut, jos olisin jättänyt tilaisuuden käyttämättä. Loppuilta menikin ollessa kuin naantalin aurinko ja hihittelin kuin pikkutyttö. Hienoa, Upsa melkein 30v. :)


Tänään on siis taas vapaapäivä. Tuntuu mukavalle, kun näitä päiviä on ollut nyt enemmän. Saan tehdä kaikkea mukavaa vailla huonoa omaatuntoa tai olla tekemättä. Tänään ajattelin kokeilla siemennäkkäriä, sillä tarvitsisin kouluun mukaan jotain helppoa välipalaa. Ohje on täältä.
Käyttämäni oliiviöljy oli maustettu rosmariinilla ja suolana käytin hienoa ruususuolaa. Ja lisäsin ohjeesta poiketen hieman unikonsiemeniä. Näkkäristä tuli todella hyvää ja maistuisi varmasti ilman voitakin :)

Välipalaksi paistoin banaanilettuja. Ohjeen mukaan sekoitetaan keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella 4 kananmunaa ja 2 banaania. Meillä oli kuitenkin kaapissa vain 3 munaa, joten sovelsin ohjetta vähän lisäämällä hieman tummaa riisijauhoa sekä teelusikkallisen vaniljasokeria. Paistoin voissa [käy myös esimerkiksi kookosöljy, jos mausta tykkää] ja päälle mustikoita ja vaahterasiirappia. Nam! :) Kiitos ystävälle, joka viime viikolla tarjosi näitä lettuja, koukkuun jäin!


Viikonloppuna lähden ystävän kanssa roadtripille Helsinkiin, jossa tarkoituksena katsastaa Messukeskuksessa Kädentaito-, Luomu- ja lähiruoka- sekä PetExpo-messut. Samalla lipulla pääsee katsomaan myös vauvajuttuja ja pienoismalleja, mutta luulen, että nuo kolme ensimmäistä kiinnostaa eniten :)

Nyt lähden käymään koirien kanssa ulkona ja sitten ruoanlaittoon. Illalla Unnan kanssa treenit, toivottavasti menee paremmin kuin viime viikolla :)

Ihanaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti