sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Messuroadtrip

Lauantaiaamuna kello soi aikaisin ja kiskaisin vaatteet niskaan ja meikit naamaan. Ajelin kaverin luokse ja syötiin hyvä aamupala ennen reissuun lähtöä. Suuntana oli siis Helsinki ja Messukeskus. Viikonlopun ajan messukeskuksen valtasi kädentaidot, luomu- ja lähiruoka, lapset, pienoismallit, outlet-myymälät sekä lemmikkimessut.

Kuten kunnon reissussa kuuluukin, meillä oli mukana ystävän taikoman herkkueväät vatsaa ajatellen. Tattarisuurimoita, kanaa ja muita herkkuja salaatissa sekä pikkupizzoja ja puolukkasmoothieta. Naaams! Ei tarvinnut hikisten huoltamoiden eväitä tässä reissussa..

Eväät nassuun ja messuilemaan. Ensimmäisenä kiersimme hallin, jossa oli esillä kädentaidot. Paljon oli korumyyjiä, kierrätysmateriaaleja sekä ihana leivontatarvikekauppa. Messujen parasta antia oli ehdottomasti tämä osasto. Osastolla mieleen jäi erityisesti Elvarin korut, Pupuna, Wärkkäri ja Teippitarha.
















Ja  nuo lehmänkarvapuukengät olis ihan must have :)

Luomu- ja lähiruokamessut olivat hieman pettymys. Olisin toivonut messuilla olevan enemmän tilatuotteita ja infoja, mutta näin ei valitettavasti ollut. Ei kotimaista tuoretta lihaa missään [paitsi porokioski, nam], juustoja jonkin verran. Marjat ja muut kasvikset vähän huonosti esillä [okei, ei ihan ole satokausi parhaimmillaan]. Mutta ei kuitenkaan ihan täyttänyt odotuksia.. joten keskityin karkkeihin.

















Lemmikkimessuilla oli mielestäni liian vähän nähtävää. Tai lähinnä koiraihmisenä olisin enemmän toivonut koiriin liittyviä juttuja ja laadukkaita koiratuotteita. 

Outletmyymälässä ihastelin Eccon kenkiä, mutta hinta oli liian korkea edes sovittamiseen. Mutta herkullisia värejä :)

Lopuksi ajattelimme kiertää vielä lapsimessut. Siellä riitti vilinää ja vankkureita. Ja messujen parhaat maistiaiset :) Ja ihania yksilöllisiä vauvanvaatteita.. pakko oli muutamat kuvata :)



Messut alkoivat olla paketissa ja kellokaan ei onneksi kovin paljoa. Kävimme vielä poistullessa Lahdessa kauppakeskus Karismassa sekä kahvilla. Iltaa kohden matka alkoi käydä vähiin, mutta menin kuitenkin mummulaan yöksi enkä ajanut enää yöllä kotiin. Mummulassa aamulla teeripaistia ja paistettua haukea, nam!

Ja mitä tuli reissusta ostettua: Elvarin kuppikakkukorvikset, lettupannu, cake pops-tikkuja, kakkukalvoa, fudgea murulle ja koirille herkkuja. Hyvät ostokset :)























Ja rutinasta huolimatta oikein onnistuneet messut ja mielettömän mukava reissu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti