sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Perjantaina oli koulussa itsenäistä työskentelyä ja illalla töihin meno, joten jäin suosiolla aamulla kotiin. Ehdin tehdä ruokaa ennen töihin lähtöä.. Perinteinen versio kasvissosekeitosta, joka ei kuitenkaan koskaan ole täysin kasvisruokaa :) Yleensä päälle eksyy pekonia, kinkkua tai katkarapuja. Mutta koska keitto on niin järkyttävän hyvää, teen sitä jatkossakin ja höystän sen lihalla :)


Perjantaina kävin työmatkalla moikkaamassa ystävää ja vein samalla hänelle muutaman kuppikakun maisteltavaksi varoitusten kera. Olivat nimittäin melko imeliä [jos nyt sitä ei raaka-aineista voinut päätellä, Sherlock!]. Söin itse yhden torstai-iltana ja huono olohan siitä tuli. Kuitenkin jo perjantaina ja lauantaina kuppikakku upposi ihan eri tavalla, pieninä paloina.

Illalla kotona odotti ystävänpäivälahja, keittiön pöydällä ruusuruukku ja uusin Maalla-lehti :) Taitaa muru tietää, mistä minä tykkään! Pääsin taas haaveilemaan siitä talosta maalla.. sitten joskus.


Lauantai meni töiden parissa ja illalla Putousta katsellessa. Sitten nukkumaan hyvissä ajoin.. Tänään kai luvassa kaupassa käyntiä, sali ja pyykin pesua. Ja jos tekisi vaikka ihan oikeaa ruokaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti