keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Hällä väliä -asenteella

Sain kuin sainkin tehtyä sunnuntaina taas ihan oikeaa ruokaa, uunilohta. Ja illalla vielä leivoin pakastimentyhjennysjuttuja. Joulun ajalta pakkaseen oli jäänyt Vuohelan herkkupuodin voitaikina ja paketillinen kylmäsavulohta. Näistä tein pasteijoita mutuohjeella. Tuli muuten hirveän hyviä!Maanantai-ilta meni töissä, päivä koulussa, joten siitä ei sen ihmeempää.

Olen yrittänyt nyt ottaa hieman rennomman ja sallivamman otteen ruokailuun. Siis lähinnä siihen, että minkälaista evästä syön. Edelleen ruokarajoitteita on, mutta kaikista pienimmistä en jaksa juuri nyt välittää. Join kaakaota, vaikka siinä oli rypälesokeria ja soijalesitiiniä. Söin vehnäjauhokakkua [ja ylipäänsä kakkua keskellä viikkoa, hittoon herkuttelupäivät] eilen. Jaa miksi? No koska pää ei jaksa ruokastressiä kaiken muun ohella ja koska sain eilen hoidettua muutaman mieltä vaivanneen asian eteenpäin, niin tottakai sitä kakkua pitää palkaksi saada :) Illalla sitten olikin maha kipeä, mutta.. syy siihen ei välttämättä ollut kakun syönti vaan se, että en syönyt sitten oikein mitään muuta illalla. Tästä valituksesta lisää taas täällä. Luulen, että stressi syömisistä ja mahan vahtaamisesta aiheuttaa vaan lisää stressiä.


Illalla kävin salilla ja testailin vähän uusia liikkeitä. Muutenkin hyvä treeni, vaikka olo salille lähtiessä oli aika nuutunut. Tähän väliin pitää laittaa Unnasta yksi kuva alkuviikolta.. tuo neiti se osaa ottaa rennosti :)


Koulussa on ollut nyt pääasiassa itsenäistä työskentelyä projektien parissa. Ensiviikolla pitäisi työharjoittelun/kouluprojektin tiimoilta käydä tapaamassa asiakasta ja näyttää muutamia kuvia. Toivottavasti kuvat miellyttää, sillä niiden eteen on jokunen tunti hiottu photoshoppia ja Solid Worksia.

 Ja loppuun vielä kuva taas studiokuvauksista koululta.


Ilman sarvia ja hampaita kohti loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti