tiistai 25. helmikuuta 2014

Kevättä

Kovasti se kevät sieltä tulee. Tai ainakin ulkona kovasti sille näyttää. Maa on kohta kauttaaltaan sula ja linnat huutaa ihan sekopäisinä. Ja Niila on muuten vaan sekopää.

Lauantaina tuli kaksi viikkoa täyteen vehnäkokeilua ja tulin siihen tulokseen, että syön silloin kuin huvittaa, mutta koitan muuten välttää, jos mahdollista. Seuraavaksi vuorossa sipuli, jota jo lauantaina ja sunnuntaina vähän maistelin :)

Viikonloppuna tuli syötyä ja hyvin. Lauantaina hain kiinalaisesta kanaa ja nuudelia, sillä sitä olen himoinnut ihan hulluna koko dieetin ajan. Sunnuntaina mutuselin siitä vielä loput. Iltaruoaksi pihviä ja iltapalalla vielä lettuja. Pihvit ja letut oli kyllä dieetin mukaisia. Oon todennut, että tuo Vuohelan herkkupuodin lettujauhosekoitus on niin hyvää, että siitä voi tehdä jatkossakin letut. On muuten älyttömän helppoja kaikenlisäksi paistaa :)Sunnuntaina istuin 10 tuntia tietokoneella tekemässä kouluhommia. Ihan hullun touhua! Niskat meni ihan jumiin ja pää samaa tahtia. Mutta hommat on tehtävä, sillä loman jälkeen vaihtuu jakso ja alkaa taas uudet kujeet. Salillakaan en ole ehtinyt käymään! Alkaa kai muistumaan tuo mallinnusohjelmakin pikkuhiljaa taas mieleen..


Maanantaina pääsin sitten vuotuiselle parturikäynnille. Nauratti jo viime viikolla aikaa varatessa, kun sanoin parturille, että nyt ois tän vuoden aika varattava.. Ja tosiaan, kirjanpidon mukaan oon todellakin käynyt kerran vuodessa. Huh! Uusi tukka on vaalea, kun laitettiin paljon vaaleita raitoja. Ja sivukaljun kanssa päädyttiin siihen, että leikataan se nyt vielä lyhyeksi, sillä kasvatuskin on aika pitkissä kantimissa. Ja hiukset auki kaljun saa todella helposti piiloon. Toiselta puolelta tukka onkin sitten ihan nätti tyttötukka :)


En muista oonko kertonut, että oon ihan koukussa sellaiseen sarjaan kuin Valtiatar. Just kunnon tyttöromaanihömppää ja ihania pukuja. Ja niiin koukuttavia juonenkäänteitä. Kohta pitäis lähteä kattomaan sunnuntainen jakso, kun tallennan sen aina odottamaan rauhallisempia iltoja :) Tänään on lököilta, sillä huomenna auto kohti Outokumpua ja esittelemään aikaansaannoksia asiakkaalle. Jaiks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti