tiistai 16. heinäkuuta 2013

Projektien hautausmaalta

Olen hyvä haaveilemaan ja ideoimaan - toteutus ei vain ole vahvinta alaani. Nyt kuitenkin sain alkuun uuden projektin, jonka olin jo haudannut kertaalleen. Haaveilen toisenlaisesta kodista [kyllä, tykkään tästä asunnosta ja sen sijainnista ja olen asunut tässä jo yli vuoden, mutta...], vanhasta talosta maalla. Koska maalaistaloa minulla ei tule ihan hetkeen ehkä olemaan, on parempi keskittyä sisustamaan sekalaisesti mielihalujen mukaan tätä nykyistä majaa.

Näin joskus kuvan trukkilavoista tehdystä sohvapöydästä ja keksin, että sellainen on saatava. Lava poikineen on odottanut inspiraatiota ja vihdoin tänään sain maalattua nuo lavat valkoiseksi. Kaksi lavaa päällekkäin ja alle pyörät. Tänään seisoin jo rautakaupassa pyörähyllyllä, mutta en osannut päättää, otanko kääntyvät vai ei-kääntyvät pyörät. Valintoja, valintoja! Eikä minulla sitäpaitsi ole edes konetta, jolla saisin pyörät kiinni. Eikä lasia pöydän kanneksi. Kunhan maali on kuivunut parvekkeella riittävästi, taidan raahata lavat takaisin vaatehuoneen perukoille odottamaan seuraavaa inspiraatiota...
Kävin tänään lääkärissä mahakipujen takia. Onneksi mitään vakavaa tai vaarallista ei löytynyt, vaikka todettu vaiva hankala onkin. Lääkkeitä sain reppukuormallisen ja ohjeita uuteen ruokavalioon, jolla oireita saisi mahdollisesti vähennettyä. Toivotaan, että tästä oli apua ja edessä hieman mukavampi ja kivuttomampi loppukesä ja -elämä :)

1 kommentti:

  1. Hmm, nuo keskenjääneet "heureka, mahtava idea"-projektit ovat minullekin tuttuja. Mutta ne vähäiset loppuun asti saadut aivoitukset korvaavat keskenjääneiden hävikin ;)

    VastaaPoista