maanantai 8. heinäkuuta 2013

Koiravapaa viikonloppu: kuminpolttoa ja kuumetta

Viikonloppuna suunnattiin reissuun ilman koiria. "Lapset" jäivät hoitoon maalle ja me kohti Kalajokea. Perillä odotti ison luokan autotapahtuma, Bimmer Partyjen nimellä kulkeva bemariharrastajien kokoontuminen [ja mitä ihmettä minä siellä tein...]. Jo edellisenä iltana töissä kurkku oli ilmoitellut itsestään ja eikä kipu hävinnyt yön aikana. Olin kuitenkin jo päättänyt lähteä reissuun mukaan, joten pakkasin laukkuun reippaasti särkylääkettä ja lämmintä vaatetta. Tuolla merenrannassa tuuli kuitenkin on ihan omaa luokkaansa..

Perillä odotti kolmikerroksinen hirsilinna golfkenttien keskellä. Ja muutama bemari.. Ensimmäinen puoli tuntia oli hauska hokea "Kato bemari!", mutta huomasin, että vitsi alkoi jo itseäänkin kyllästyttämään noin 300 auton kohdalla.. Ensimmäisenä iltana visiitti tapahtuma-alueella jäi melko lyhyeksi, sillä vettä satoi ja ohjelma alkoi olla siltä päivältä ohi.

Toinen aamui käynnistyi hieman hitaasti, sillä pahentunut kurkkukipu antoi nukkua vasta joskus neljän jälkeen aamuyöllä. Aamupalaa ja grillailua, autoremonttia ja autojen pesua. Ja sitten alueelle katsomaan autoslalomia ja burnista. Kaiken kouhottamisen ja kumin polttamisen keskellä osa harrastajista halusi kunnioittaa keväällä menehtynyttä harrastajatoveria.Veti hiljaiseksi..Illalla lähdimme katselemaan särkille auringonlaskua. Vaikka emme jaksaneet odottaa auringon viimeiseen laskuhetkeen, maisemat olivat komeat. Ja tuuli kylmä! Muistan, että yli kaksikymmentä vuotta sitten leikin tuolla samalla rannalla heinäkuussa pipo päässä.. ja pipo oli laitettava päähän nytkin :)Sunnuntaina reissusta palatessa olo huononi entisestään ja kurkkukivun tilalle oli tullut kamala flunssa. Kotiin päästyä kuumemittari kainaloon.. ja olihan sitä sitten vähäsen. Illalla nenäsumutteen ja särkylääkkeen voimalla nukkumaan. Huomenna lääkäriin ellei olo ole kohentunut!

Koirat olivat pärjänneet hoidossa hyvin ja hoitajat myöskin :) Hyvä jättää hoitoon taas parin viikon päästä, kun suuntana Helsinki ja Olympiastadion.

Nyt mustaherukkamehua kitusiin ja sohvalle parantelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti