sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikonloppufiiliksiä

Perjantaina koitti odotettu päivä, pääsin parturiin! Luottoparturini [jos sellaista sanaa voi käyttää, kun käy parturissa kerran vuodessa] Minna sai taas aikaan ihan mahtavaa jälkeä ja olin todella tyytyväinen uuteen rokkitukkaani :)


Perjantaina parturin jälkeen piti lähteä vielä juoksentelemaan, jottei juoksuohjelmassa jää päivä väliin.Vuorossa oli vartin yhtämittainen juoksu [ja minulle se ei ole mikään pikkujuttu] ja reipas kävely samaa reittiä kotiin. Matkaa tuli vajaa 4 kilometriä yhteensä. Ja hyvinhän se meni! Nyt on juoksua takana 4 viikkoa. Olen todella tyytyväinen itseeni ja siihen, että olen jaksanut noudattaa ohjelmaa näinkin pitkään.


Lauantai meni töissä ja illalla käytiin kavereitten luona katsomassa jääkiekkoa. Sunnuntaina lähdettiin sitten heti aamusta koirien kanssa metsään lenkille. Voi sitä rallin ja ravan määrää, kun koirat juoksi onnessaan pitkin sateista Neulamäkeä. Päivän miinuspuolena se, että kummallakin koiralla on maha sekaisin :/ Äiti piipahti hakemassa kirpputorikamaa, joita en olisi varmaan koskaan saanut itse myyntiin asti. Nyt on taas kolme suurta Ikea-kassillista tavaraa vähemmän :)

Ensiviikolla ehdin olla koulussa ruhtinaalliset 2 tuntia, höm. No, muuten kyllä ohjelmaa on luvassa ihan kiitettävästi. Niistä sitten myöhemmin lisää..

Auto on edelleen remonttireissulla ja taisi sekin projekti vähän levitä siitä renkaanvaihdosta.. Sillä aikaa kulkupelinä toinen Corolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti