keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu

Kiireisen kevään kiireisen viikon keskelle sattunut vappu oli vaihteeksi vähän erilainen kuin viime vuonna. Oikein perinteistä vappua en ole viettänyt sitten yläaste- tai lukioaikojen eikä kyllä tälläkään kertaa olisi jaksanut lähteä kaupungille palelemaan. Sain vieraaksi veljen ja hänen paremman puoliskonsa. Ilta meni grillatessa ja saunoessa kotona ja nukkumaankin menimme hyvissä ajoin.

Aamupäivällä sitten kohti toria ja katsastamaan vappuryysis. Huh, ei siellä kovin kauaa jaksanut olla eikä terassillekaan vielä tarennut jäädä. Auto siis kohti Puijoa ja hissillä torniin. Oli muuten sen verran tuulista, että meinasi lapsuuden aikainen puijontornikammo iskeä uudelleen. Ulkotasanteella meinasi lähteä lentoon ja piti suurinpiirtein kontata takaisin ovelle ja torni huojui tuulessa muutenkin.


Pienen vappuajelun jälkeen päädyimme vappulounaalle Rauhalahteen. Oli kyllä tarjonnaltaan varsin positiivinen yllätys.Lounaan herkkuja olikin sitten hyvä lähteä sulattelemaan lenkille koirien kanssa. Kiva vappu!
Autokin lähti operaatio kesärenkaaseen ja juoksuohjelma etenee. Huomenna luvassa kyllä sellaista settiä, että hirvittää jo valmiiksi näin vappusyömisten jälkeen. Perjantaina onneksi luvassa parturi, vihdoin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti