maanantai 27. toukokuuta 2013

Melkein jo lomalla...

Perjantaina loppui toinen lukuvuosi Muotoiluakatemialla ja alkoi siis kesäloma. Loma tosin alkoi vasta koulun suhteen, sillä töissä olen vielä tämän viikon. Viikonloppuna kuitenkin pääsi jo hieman makustelemaan lomaa, sillä vapaa-aikaa ei tarvinnut viettää koneella istuessa tai ruotsia lukiessa [ja äsken oli laittanut opettaja arvosanan sähköpostilla, läpi meni, että heilahti, jei!]

Perjantaina käytiin juhlistamassa koulun loppumista Amarillossa. Oli mukava käydä pitkästä aikaa ihan ulkona syömässä :)


Lauantaina töiden jälkeen jäätelölle satamaan ja pitihän se yksi olut käydä juomassa Wanhan Sataman terassilla.. illalla sitten grillailua kotona ja nautiskelua hyvästä kelistä. Korkkasin myöskin pyöräilykauden, kun kävimme hakemassa illaksi vielä elokuvan [jos ette ole katsoneet Juoppohullun Päiväkirjaa, en myöskän suosittele katsomaan..]. Lauantaina kävi myös extemporevieraita :)


 Sunnuntaina oli sitten urheilun vuoro. Juoksuohjelmassa oli lopuillaan viikko 7 ja luvassa 5km+5min juoksua. Eihän siinä vielä mitään, mutta sieltä piti kävellä vielä takaisin kotiin... Alkoi jo poistullessa usko hiipumaan, että näinköhän sitä tämä tyttö joskus sen kympin vielä kipaisee. No, onneksi sen vuoro on vasta juhannuksena!


Tänään on ollut töitä lukuunottamatta ihan rentoilupäivä. Värkkäsin lauantaisista grilliruokien jämistä BBQ-grillileipiä, kävin etsimässä vesipullovyötä juoksulenkkejä varten [alkaako olla vähän promeininkiä? Eilen ostin jopa juoksusukat, 5,90e] sekä pessyt pyykkiä. Nyt sohvalle hetkeksi vanumaan... aamulla taas töihin ja tällä kertaa tarkoitus sytkiä sinne polkupyörällä.
Hyvää viikon alkua! :)

1 kommentti: