sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikko vierähti

Hurrrjan nopeasti tuntuu vierähtäneen ensimmäinen äitiyslomaviikko. Pitkänä perjantaina käytiin anoppilassa, jossa itse siis pääasiassa keskityin syömään ja köllöttelemään sohvalla. Aamulla sentään kunnon miniän tapaan oli muffinit uunissa ennen yhdeksää :)


Lauantaina oli viimeinen työpäivä, kevyt 9 tuntia pääsiäishulinaa. Kohtuullisen hyvin tuosta selvisi ja töistä lähtiessä piti jopa pienet itkut tirauttaa, kun parkkipaikalle autoon pääsin. Vaikka lomalle jäämistä oli kovasti odottanut, tuntui hassulle, että työkavereita ei nää ihan hetkeen uudelleen.
 
Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta koirien kanssa mummulaan. Olin kovasti toivonut hankikelejä, jotta olisin päässyt hangille kävelemään ja kuvaamaan koiria. Sunnuntaina kuitenkin oli plussakeli ja tuulinen ilma, joten ulkoilu jäi melko vähälle. Maanantaina hyökättiin heti aamusta mummun ja koirien kanssa pilkille, vaari kävi kairaamassa meille reiät ja muru ajeli moottorikelkalla. Muutama kalakin saatiin, vaikka ei se niin tärkeää ollut. Koirat tuntuivat taas vaihteeksi olevan harvinaisen kiinnostuneita avannoista, lähinnä juomaveden, putoamisen ja siimoihin sotkeutumisen muodossa :)


Tiistaina riehuin siivousvälineiden kanssa kotona ja illalla olo oli kyllä sen mukainen. Keskiviikkona sain ihanat naiset kylään ja kaupan päälle muutaman pienen vieraan :) Oli suunniteltu ystävien kanssa treffejä meille varmaan kaksi kuukautta, mutta aina oli jotain estettä tapaamiselle.




Loppuviikko menikin taas kotona puuhastellessa ja lauantai kaupungissa humputellessa [no joo, synnytysvalmennusta ei varsinaisesti voi laskea humputteluksi, mutta muuten..]. Viikonloppuna on tullut oltua poikkeuksellisen paljon ulkona, kun aurinko on paistanut. Vaikka pihalla ei vielä voi kamalasti mitään tehdä, ei silti ole tehnyt mieli istua sisällä. Jonkin verran olen laittanut tuota tulevan pikkumiehen huonetta, mutta muuten aika on mennyt kyllä pihahommien suunnittelussa ja haaveilussa. Tiedossa olisi alkukesästä ainakin kasvimaan laitto eli kasvatuslaatikoiden kasaus ja mullan ajo. Pihan raivausta ja erinäisten rakennelmaviritelmien purkua, koiratarhan [eli lammasaitauksen] laajennusta takapihan terassille saakka yms. Saa nähdä ehtiikö itse näihin hommiin mukaan vai saako olla pelkästään työnjohtajana :)




Ihanaa sunnuntaita! 

Ps. Tuntuu melko muikealle, että huomenaamulla ei tarvitse herätä töihin :)
Pps. Mitäs tuumaatte uudesta bannerista? 
Piti saada koko perhe mukaan, kun aiemmassa oli vain Unna ja Niila!


~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti