maanantai 11. huhtikuuta 2016

Babyshower kutsut, yllätys!

Voi herramunjee, minkälainen päivä eilen oli! Ei olisi uskonut huonosti nukutun yön ja kiukkuisen aamupäivän jälkeen, miten täyskäännöksen päivä voi saada aikaan. Muru sai houkuteltua minut ruoanlaiton sijasta ulos ja rupesin terasilla maalaaman puista laatikkoa sohvapöydäksi. Samalla odottelin nettikirppiksellä myynti-ilmoitukseeni vastannutta henkilöä käymään.

Yhtäkkiä pihaan oli kääntymässä auto ja olin jo menossa hakemaan sisältä sitä myymääni tuotetta, sillä ajattelin, että nyt sen ostaja tuli. Katsoin kuitenkin uudelleen pihatielle, sillä yhtäkkiä autoja olikin kääntymässä pihaan yhden sijasta kuusi! Ihmettelin ääneen murulle, että "Mikäs delegaatio tämä oikein on?", ennen kuin tajusin, kenen autoja ne oli. Hetken aikaa löi tyhjää, kunnes autoista alkoi nousta kaikkia minulle rakkaita ihmisiä sylit täynnä lahjoja ja herkkuja. Mun vauvakutsut!!!

Piti jo pienet nyyhkäykset siinä nieleskellä ihmisiä halaillessa ja samalla mietin, että oiskohan tuota nyt voinut vähän fiksummat vaatteet sattua itselle päälle :) Pikana vaihtamaan vaatteita sillä aikaa, kun delegaatio rupesi touhuamaan keittiössä. Kun sain vaatteet vaihdettua, oli pöydät täynnä suolaisia ja makeita herkkua ja talo täynnä porukkaa. Ihan mahtavaa!



Itse en ehtinyt kamalasti valokuvata, sillä hymyilin hölmönä kuin hangon keksi :) Herkuttelun lomassa availin lahjoja, joita oli ihan valtavasti, arvailin vauvakuvista, kuka on kukin ja lueskelin vieraiden arvauksia lapsen syntymäajasta, painosta, pituudesta ja nimestä ja katselin omia vauvakuviani ja neuvolakorttiani, jotka äitillä oli mukana.






Kiitos Emma ja Kirsi, Milla ja Helena, äiti, Iida, Otso ja Mika, Pirjo-anoppi, Aaro-appi ja Mari, Satu ja Eemeli, Sanna ja Pirita. Ja tietysti muru, joka sai minut pidettyä pimennossa tästä kaikesta!

Päivä ei olisi voinut olla täydellisempi <3

~Upsa~


Ps. Laittakaahan paikallaolijat mulle kuvia, jos niitä sattui johonkin laitteeseen tallentumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti