tiistai 4. maaliskuuta 2014

Toinen lomapäivä

Loma loma loma loma! Vihdoinkin lomalla!

Eilen oli ensimmäinen virallinen lomapäivä, mutta pää ei ihan ehtinyt siihen vielä mukaan. Olin jo aamusta lähtien hirvittävän kärttyinen eikä olo iltaa kohden helpottanut. Pääsin eilen kuitenkin käymään lähes kahden viikon tauon jälkeen salilla, mikä oli kyllä positiivista.

Ajattelin pehmentää aamua nro 2 ja kävin eilen ostamassa aamupalatarvikkeita. Aamupalaa brunssimuodossa, blogien lukua kaikessa rauhassa. Ja taisi toimia :) Ainakin aamun alku on ollut parempi..Brunssi koostui croissanteista, pekonista, kurkusta, tomaatista, suklaavanukkaasta ja sitruunateestä. Suunnitelmissa oli tämän lisäksi marjasmoothie ja mustikkaletut, mutta onneksi otin järjen käteen ja jätin osan pois :)

Viime viikolla leivoin perunarieskoja [valmiista muussijauheesta ja speltistä] ja ai taivas, miten hyviä niistä tuli! Olen yrittänyt syödä maltillisesti nyt leipää, joten muutama rieska aamupalalla on aika hyvä annos.Enpä minä sitten juuri muuta olekaan tehnyt kuin syönyt tai laittanut ruokaa. Mutta haittaakos tuo :) Huomenna sisarukset tulee Kuopioon ja siitä jatkamme sitten illalla tai torstaiaamuna mummolaan loman viettoon. Siellä luvassa ainakin pilkillä käyntiä, makkaranpaistoa ja ehkä rinteessä käynti, jos aika riittää. Paljon mukavaa siis luvassa! :)

Eilen tein hirvittävän hyvää ruokaa.. Bataattiranskalaisia ja jauhelihapihvejä. Pihveihin laitoin sipulikeittoa mausteeksi. Bataattikin kuuluu sille eiparastamunmahalle -listalle, mutta laitoinpa kuitenkin. Illalla kyllä maha vähän vihoitteli.. mutta oli silti hyvää. Aina, kun paistan jauhelihapihvejä pannulla, tulee jotenkin mieleen edesmennyt mummoni, isäni äiti. Jotenkin se paistuvan pihvin ja sipulin tuoksu on juurtunut tuonne muistoihin.. Tätä eilen muistellessani mieleni alkoi tehdä kamalasti verilettuja, toista mummon bravuuria. Täytyy joku ilta paistella lettuja, ihan itsetehtynä :)


Kuten kuvista näkyy, ruokaa ja ruokaa :) Ja tänään vähän ehkä illalla taas salia. Postissa tuli tänään Fitnesstukun paketti, jossa mulle pitäisi olla uudet hienot mustapunaiset salihanskat :)

Ihanata lommaa kaikille, joilla sellainen on ja muillekin mukavaa viikkoa! 

Mie koitan ottaa rennosti, etten romaha! :)


P.S.  Viimeviikon asiakaspalaveri meni hyvin. Asiakas oli tosi tyytyväinen ja innostunut. Jee! En minä sitten ehkä ihan kaikessa sysipaska olekaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti