maanantai 2. syyskuuta 2013

Kesäloma vol. 4

Viimeinen pätkä kesälomaa alkoi hyvin kesäisissä merkeissä. Kelit ainakin lomalla sattui kohdalleen.. Loman alku meni maalla, ensin vähän mopoillessa, koirien kanssa ulkoillessa ja sitten vielä Rautavaaran ja Varpaisjärven välissä sijaitsevalla Huuhkajankierroksella. Myös pikavisiitti Iisalmeen shoppailemaan sisältyi loman alkuosaan [valkoiset kipot kirppariostos sieltä]. Ketunpojan näköinen vesseli on Halti, Unnan ja Niilan leikkikaveri maalla. Nämä kolme sankaria saavat yhdessä melko hyvät rallit aikaiseksi. Ja nuorella herralla on ikää vasta 4 kk.


Keskiviikkona takaisin kotiin ja illalla katselemaan Henkkaan ETAa, tuota osittain luokkakavereistani koostuvaa bändiä. Hyvä keikka jälleen kerran! :) Torstaina sitten vuorossa Unnan kanssa tokavikat rallytokotreenit. Vuorossa oli pistokoe aikaisemmin opiskelluista kylteistä sekä pujottelua ja spiraalia. Päästiinpä kokeilemaan täysimittaista rataakin. Huh! Mukavat treenit :) Liityin nyt seuran jäseneksi, jotta harrastaminen olisi mahdollista myös peruskurssien jälkeen. Saa nähdä sattuuko treeniajat kohdilleen työn ja koulun ohessa. Nyt alkuun ainakin tuo Unnan lähestyvä toimenpide siirtää treenaamista.

Perjantaina sitten karavaani kohti Etelä-Karjalaa. Siellä ohjelmassa muun muassa Siivouspäivän kirpparien katsastusta Joutsenossa ja Lappeenrannassa, autokauppojen pihojen kiertelyä ja uintireissu Imatran kylpylään. Illalla oli hyvä nukahtaa rättiväsyneenä idänhepokattien konserttiin. Kirpparilta ostin kahdella eurolla moottoripyörän ajohousut [!], yhden kirjan ja pienen pienen Kotiteollisuus-paidan, josta on tulossa pipo [jos sen hennon leikellä]. Muuten mukaan reissulta tarttui taas hevoskuorma erinäistä tavaraa :)Eilen sunnuntaina ajeltiin kaatosateessa kotiin. Kynttilä uuteen lyhtyyn palamaan ja höpöhöpöelokuvaa telkkarista. Kaikki kamppeet purkamatta ja huusholli nurin niskoin. Ja tänään sitten kouluun, ihan kohta. Njää.

Kaikesta huolimatta mukavaa alkanutta kouluvuotta ja hyvää syksyn alkua!


2 kommenttia: