sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ruokoo, ressiä ja rallytokoa

Jotenkin tuntuu, että viimeaikaiset postaukset ovat aika vahvasti liittyneet mahaani ja siihen, mitä sinne kitusien kautta tungen ja mitä en. No tämän viikon kuvia katsellessa tuo tunne vain vahvistui.. Jos elämä sitten pyörii tällä hetkellä oman navan ympärillä, niin olkoon.

Joskus aikaisemmassa postauksessa oli kuva, jossa olin laittanut mehujäämuotteihin jäätymään jotain jäätelön tapaista. Sekoituksessa oli siis maustamatonta jogurttia, mansikoita ja mustikoita. Alla tuotos, joka muotista irtosi. Ei nyt mikään maailman paras jäätelö, mutta kohtalainen korvike sille kuitenkin. Ihmeellisiä sopotuksia sitä ihminen kokeilee makeanhimossaan :) Muutenkin viikolla syöminen on aikalailla terveellistä, en ole lipsunut yhtään. Hunajakin loppui, joten tee on pitänyt opetella juomaan ilman. Ja meneehän se niinkin... Salaattia pääasiassa tulee töissä syötyä, kotona vapaapäivinä jaksaa jopa tehdä lämmintä ruokaa. Naureskelin itsekseni, että nuo minun pöperöt alkaa pikkuhiljaa näyttämään joltain fitnessruoalta, harmi vain, että ihan pelkällä ruoalla ei kroppa ole muuttunut samaan kategoriaan...

 

Viikonloppuna sitten vähän piti herkutella. En jaksanut enää vastustella vaan päätin, että käyn jossain kahvilla ja etsin jotain gluteenitonta herkkua. Houkutuksessa olikin tarjolla aivan järkyttävän hyvää suklaahyytelökakkua, jossa päällä oli mustaherukoita. Todella hyvä yhdistelmä! Voitte vaan kuvitella, miten hyvälle [ja imelälle] kakku maistui, kun ei ole kuukauteen juuri sokeria syönyt :)


Samalla kaupunkireissulla tuli käytyä silmälasiliikkeessä sovittelemassa uusia laseja. Hankinta on sitten joskus, kunhan siihen on varaa. Vanhat kakkulat alkaa olla sen verran naarmuilla ja näkö muuttunut parin vuoden takaisesta, että olisi hankintalistalla jossain vaiheessa. Hankalaa hommaa tuo lasien kokeilu. Muutamat hyvät naurutkin sai :)


Viikonloppu meni pääasiassa syödessä. Ja elokuvia katsoessa. Ja vähän ehdittiin jopa ulkoilemaan. Leffalistalla perjantaina vuorossa oli Puhdistus, joka oli hyllyssä odottanut useamman kuukauden katsomista. Oli aika ahdistava elokuva. Lauantaina vuokraamosta Warm Bodies, josta ei oikein etukäteen osannut sanoa mitään. Mutta sehän oli ihan hauska elokuva, ainakin edellisen illan leffaan verratuna :)

Sitten sitä ruokaa.. Kotona pihviä ja uunikasviksia. Ja sunnuntaina töiden jälkeen mäkkäriin, onneksi sieltä saa gluteenittomia hampurilaisia ilman sipulia :)



Ja hei, sainpa muuten ruusuja... <3


Torstaina oltiin muuten Unnan kanssa ekaa kertaa rallytokossa. Ja eihän se mennyt ihan kuin Strömsössä... Alkuun Unna meni aivan sekaisin kentän hajuista ja muista koirista ja sinkoili hihnan päässä edestakaisin varmaan kymmenen minuuttia. Kenttä on sama, jolla olemme jo kaksi kurssia agilitya käyneet. Meinasi itku tulla ja ajattelin jo, että laitan koiran takaisin autoon ja lähden kotiin. Unna kuitenkin rauhoittui jotenkuten ja pääsimme näyttämään perusasentoa ohjaajille [muut olivat tässä vaiheessa olleet perusasennossa ainakin 5 min]. Sitten viisi erilaista kylttiä ja niiden suoritus yrityksen ja erehdyksen kautta. Kaikki kyltit saatiin jotenkuten kuitenkin suoritettua tunnissa, hieman muita jäljessä. Tunnin saldona kamala häpeä [hankala edes kuvailla], kamala hiki, kädessä verenpurkauma hihnasta ja sormessa haava. Kaiken lisäksi en meinannut osata ajaa kentältä kotiin vaan moottoritiellä kiersin yhden rampin verran ylimääräistä. Ja kotona tuli itku! Koiran kanssa harrastaminen on siis todella mukavaa ja palkitsevaa touhua. Toivotaan, että ensikerralla vastassa ei ole samanlainen kohtaus. En kuitenkaan ihan helpolla aio luovuttaa, sillä tarkoituksena olisi saada parannettua kontaktia koiraan ja saada siitä harrastamisesta mukavaa!

Lisäksi viikonloppuna jännäilin sosiaalisen median parissa. Lähestyin Viikate-yhtyettä postilla, jossa esittelin heille koulussa tekemääni Viikate-pulloa. Siihen askartelin vähän julistetta ja eikun naamakirjalla kuva yhtyeelle. Vastauksenkin sain, lyhyen ja ytimekkään... "Vakuuttava, hyvinkin vakuuttava! -K-" Jee ja hihii!!!

Mutta tämä täältä, hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti