sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Multasormet syyhyää

Mikä äitienpäiväkeli! Ajeltiin aamulla Lapinlahdelle koirien kanssa, kyydissä oliivipuu anopille ja pirtinpöytä meille kunnostettavaksi. Kiersin kameran kanssa pihalla kuvaamassa heräileviä kasveja ja iltapäivällä käytiin äitienpäivälounaalla Varpaisjärven keskustassa. Ja kyllä, söin lohta ja ruisleipää voilla, ilman vaakaa ja jälkiruoaksi vielä järkyttävän hyvää suklaamoussekakkua. Kuntokuuri ja nettivalmennus ei siis ole vielä loppuneet, mutta tänään otin erivapauden syödä äitienpäivälounasta muiden kanssa.

Pihalla on tarennut tänään ihan kesävaatteissa ja multasormia alkaa syyhyttämään. Josko sitä huomenaamulla ajaisi ensitöikseen rautakauppaan hakemaan multaa, niin pääsisi vaikka ensiviikolla jo istuttamaan jotain. Pesin jo kaikki ruukut valmiiksi, asettelin puutarhavälineet purkkiin esille ja kuorin jo valmistujaislahjaksi saamaltani amppelimansikalta suojahupun pois. Ja keräsin koirien lelut yhteen astiaan, josta totesin niiden levinneen nanosekunnin sisällä uudelleen pitkin takapihaa :)
Huomenna lähden koirien kanssa mummulaan muutamaksi vapaapäiväksi, ohjelmassa olisi toivottavasti toisenlaista istuttamista, sillä mummulan autotallissa odottaa 8000 puuntainta maahan laittamista.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille ja vielä onnittelut kaikille äideille <3

~Upsa~

 

PS. Klikkaamalla saa kuvat isommaksi, jolloin ne näkyvät paremmin. Pienennettynä kuvien laatu on todellista huonompi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti