tiistai 5. toukokuuta 2015

Kamerointia ja kuntokuuria

Haa, täällä sitä vielä ollaan, vaikka mitään ei ole kuulunut moneen viikkoon. Valmistujaisten sokerihumalasta siirryttiin sujuvasti ihanaisen kummitytön, Ella Aino Sofian ristiäisiin ja sen jälkeen se vasta alkoikin sellainen homma, että ei ole juuri ehtinyt persuuksillaan istua.

Koska tämä kevät tuntuu olevan joku ultimaalinen juhlavuosi [oikeasti, heinäkuun puoleen väliin mennessä enemmän juhlia luvassa, siis ihan oikeita juhlia, enemmän kuin viimeiseen kymmeneen vuoteen] olin kaukaa viisas, not ja päätin aloittaa kymmenen viikkoa kestävän nettivalmennuksen, jonka tavoitteena on kasvattaa lihasta ja kiinteyttää kroppaa. Jostain kumman syystä näitä juhlia alkoi sen jälkeen putkahdella vähän joka viikonlopulle, mutta minkäs teet. Heinäkuun puoleen väliin saakka olisi tarkoitus syödä pilkuntarkasti ruokavalion mukaan, punnita ruoat ja käydä salilla neljä kertaa viikossa. Uho on tässä vaiheessa kova, onhan takana jo yksi viikko :) Tavoitteena olisi saada itselle vähän virkeämpi olo ja jos sitä vaikka vahingossa ehtisi tuossa kahdessa ja puolessa kuukaudessa tykästyä tuohon treenaamiseenkin, niin ei sekään pahitteeksi olisi. Lähestulkoon kaikki liikenevä vapaa-aika menee siis joko salilla, ruokakaupassa tai ruokia punnitessa, joten hirveästi ei ehkä ole seuraavien kuukausien aikaan tulossa mitään askartelupaskartelujuttuja tai muita aikaa vieviä käsityöjuttuja. Eikä leivontaohjeita :(

Täytyy koittaa siis kehittää blogiin sisältöä muulla tavalla, kun kakkuja ei voi leipoa eikä syödä. Mitään kuntosalijuttuja en ehkä ala kuitenkaan kirjoittelemaan, siitä kun ei ainakaan ole kellekään mitään apua, paremminkin päinvastoin. Ja ruokavaliotakaan ei olisi lupa levitellä kaiken kansan nähtäväksi..

Aasinsillan kautta otsikon toiseen aiheeseen eli kamerointiin. Valokuvaukseksi sitä kai taidetaan kutsua :) Valmistujaisrahat katosivat viime viikonloppuna Rajala Pro Shopin kassaan vastineeksi Nikon D5300 -järjestelmäkamerasta. En ole edellämainittujen syiden takia ehtinyt edes avaamaan ohjekirjaa, mutta sehän ei kuvien ottamista estä.

Minäkatokutiiännääjututkunoonainakinyhenkurssinkäynykoulussa :) Ostovaiheessa kameraan vaihdettiin hieman vakioputkea parempi möllykkä, jolla luulisi ainakin alkuun pärjäävän. Meinasin saada slaagin, kun kuulin, että sellanen hyvä objektiivi koirien kuvaamiseen maksais rapiat tuhat euroa, joten sepä jäi kyllä vielä sinne kauppaan. Jos sitten vaikka viiskytvuotislahjarahoilla olis varaa sellanen ostaa.. Laukku tuli kuitenkin ostettua ja jalustakin varmaan hankintalistalla lähiaikoina. Mutta mitäpä se olisi kamerajorinat ilman kuvia, joten olokeepa hyvät, tässä ensimmäisten päivien otoksista niitä onnistuneimpia [ja niitähän ei montaa ole]. Harhautus tekee mestarin.. eiku..
Aurinkoista kevään lämpimintä viikkoa kaikille!


~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti