tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa

Pikainen päivitys menneen ja vähän tämänkin viikon tapahtumista. Olen ehtinyt taas leipomaan muutaman kerran, salilla kävin tekemässä itseni kipeäksi ja töissä on ollut hulinaa. Kaiken hässäkän kruunaa taas tekeillä olevat talokaupat tai ainakin niiden yritys.

Leipomarintamalla on ollut sellaisia pikavirityksiä, kuten pakastimentyhjennyspasteijat ja kuvassa näkyvät mansikkaleivokset. Ihan syötäviä noista tuli. Tänäaamuna ennen yhdeksää olin jo paistanut sämpylöitä, jotka tein gluteenittomana ja niin ikään pakastimesta löytyneen tomaattikeiton jämiin. Ihan maukkaita nekin!


Sunnuntaina käytiin anoppilassa [olin viimeksi käynyt ennen joulua! Kamala kiire ollut vissiin koko alkuvuoden..] ja tuli käytyä pieni lenkki koirien kanssa. Ihanaa, kun alkaa olla jo ulkona sen verran valoa, että tuolla minunkin leikkikameralla saa jotain kuvia otettua. Alkumatka meni poikien roikkuessa Unnan pannassa, mutta loppumatkasta kaverit jo rauhoittuivat sen verran, että kaikista sai hienon poseerauskuvan [ainakin kun vähän makupalalla avitti].


 PS. Huomaatko yhden kirjavan höynöttävän linssiluteen kahdessa viimeisessä kuvassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti