perjantai 8. marraskuuta 2013

Siilinjärveläinen

Alkuun pyydän anteeksi blogihiljaisuutta. On ollut hieman kiireitä muuton kanssa, koulussa vaihtui jakso ja arjen on rullattava vaikka kamppeet olisivatkin vielä laatikoissa. Nyt kuitenkin alkaa suurin osa tavaroista olemaan paikallaan ja vapaa perjantai-ilta [itseasiassa koko viikonloppu!], joten ajattelin istua koneelle päivittämään kuulumisia.

Kamera ei ole kovin ahkeraan laulanut, mutta kännykällä tuli muuttoiltana napsittua muutama kuva. Ja nyt ensimmäisen viikon aikana kuvia on tullut lähinnä otettua ruokahommista. Mutta on se hyvä, että on eväissä vielä pysynyt :)

Lauantaina toisen muuttopäivän jälkeen ehti hetken istumaan sohvalla ja korkkaamaan kuoharipullon synttäreiden kunniaksi. Tuntui ainakin kymmenen vuotta vanhemmalle kuin oikeasti onkaan.. ja kuoharikin alkoi olla jo vuosikertakamaa. Illalla vielä kynttilöiden sytytys pyhäinpäivän kunniaksi, tällä kertaa lyhtyyn omille rappusille. Hautausmaalle en tänä vuonna sujunut, vaikka olen yrittänyt pitää tuosta perinteestä kiinni.



Viikolla iski kamala herkkuhimo, jota lievittämään kokeilin valmista gluteenitonta browniejauheskoitusta tai siis siitä tehtyä brownieta. Siitähän tuli suorastaan hyvää, varsinkin kun kuorrutti koko komeuden mansikkamelballa ja vaniljakastikkeella.


Tänään perjantaivapaan kunniaksi herkkuruokaa, paistettuja muikkuja.


Huomenna ohjelmassa hääparin bileet ja sunnuntaina suunta isänpäivän viettoon kotiseuduille. Pahvilaatikon loput odottakoot vuoroaan! Lopuksi vielä kuva uudesta kodista, se nurkka, joka alkaa olla jo kondiksessa. Kuvia muista sisustusratkaisuista ehkä joskus myöhemmin..


Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti