tiistai 26. marraskuuta 2013

Ajankäyttöä

Kuten otsikosta voi päätellä, tämäkin kirjoitus käsittelee ajankäyttöä ja sen vaikeutta. Nytkin minun pitäisi olla lukemassa venäjän tenttiin, sillä tänään on ainoa päivä tällä viikolla, jolloin sen ehdin tekemään. Kuitenkin tällaisessa paniikkitilanteessa yleensä iskee päälle olotila, jolloin ei saa mitään aikaiseksi. Ainakaan niitä juttuja, jotka to-do-listalla kolkuttaa omaatuntoa. Sen sijaan on hyvä päivittää blogia, ulkoilla koirien kanssa, suunnitella joululahjoja ja haaveilla. Olisi jokseenkin toivottavaa oppia tehokasta ajankäyttöä, niin että asiat tulisi hoidettua. Nyt aika menee sen stressaamiseen, mitä kaikkea pitäisi tehdä, sen sijaan, että asioita varsinaisesti tekisi.

Toinen huolestuttava asia on se, että olen huomannut viihtyväni kotona erittäin hyvin :) Olisi aivan unelma tehdä töitä kotoa käsin. Omilla aikatauluilla ja omaa tahtia. Vielä kun koti olisi maalla, se hirsipirtti. Ulkona pakkasessa huuruaisi muutama islannin- tai suomenhevonen. Ja koirat juoksentelisi pihamaalla. Olisipa sitä mukava katsella ikkunasta kesken töiden ja välillä käydä ulkoilemassa. Viedä hevosille heiniä ja leikkiä koirien kanssa. Hmm, haaveita..

Viimeviikolla kävin hierojalla. Olihan tuo aikakin. Olin syönyt kuukauden särkylääkettä niskojen jumin aiheuttamaan päänsärkyyn. Oli vissiin aika jumissa..

Mutta jotain olen saanut aikaiseksikin. Jos ei tässä kiirettä ole riittämiin, ajattelin aloittaa työharjoittelun. Tarjoutui tilaisuus, jota en halunnut missata. Kuten kerroin täällä, käynti saattaisi poikia työtehtäviä. Ja nyt niin näyttää käyneen. Harjoittelu liittyy tietyllä tavalla alla oleviin koneisiin ja tähän ympäristöön.. kerron sitten joskus lisää, kunhan on kerrottavaa.Vihdoin on tullut pakkaskelit ja maassa on hieman valkoista. Ihana oli eilen lenkkeillä koirien kanssa aurinkoisessa ja raikkaassa talvikelissä. Ja tänäaamuna sama tunnelma. Ulkona tuoksui savu, kun joku lämmitti taloaan.. tuosta tuoksusta tulee niin mieleen mummula, ihan kuin olisi ollut aattoaamuna mummulassa :) Joulu alkaa uhkaavasti lähestymään. Vapaita ei ole kovin paljoa, mutta ei onneksi ole suuria suunnitelmiakaan. Muutamia tonttujuttuja kun ehtisi askartelemaan..Näihin pakkaskuviin! Nyt opiskelemaan :)

1 kommentti:

  1. Et sitten mulle kertonu! Okei, sattu varmaan tiettyyn ajankohtaan, mut silti. Kyllä minä tuon kuvan tunnistan... Tää ei sit ollu niin negatiivinen kommentti kun näyttää ;)

    ~Ziki~

    VastaaPoista