torstai 3. lokakuuta 2013

Pipoa pukkaa

Jo toinen sairastelupäivä edessä. Päätin kuitenkin jäädä vielä kotiin huilaamaan, jos sitä kerrankin koittaisi parannella rauhassa. Aamulla lämpö melkein pakkasen puolella, mutta iltapäivään mennessä oli jo noussut lähemmäksi kuumerajaa. Muuten olo hieman reippaampi kuin eilen. Jännä, että se tuo lepo taitaa oikeasti auttaa [no s***, Sherlock!]

Tänään taas oli eräs taho aktivoitunut muuttoasiastani. Nyt vuorossa sähköyhtiö, joka soitteli ja tiesi uuden osoitteenkin. On ne jumalauta tehokkaita! Minä esitin vain tyhmää naista ja jätin asian tuon miehen huoleksi :) Mikähän taho seuraavaksi soittaa?

Saikkupäivän ratoksi tein vaihteeksi yhden pipon. Kirpparipäivästä ostettu lasten Kotiteollisuus-paita ja minun vanha t-paita fuusioituivat miehen pipoksi. Sama kaava kuin edellisessä pipossa, mutta erilainen kangas ja piposta tuli hieman pieni. Myös pienenpieni lasten paita oli vähän niukka materiaaliksi ja harmikseni logo jäi osittain saumojen alle. Joten Kotiteollisuus-paidasta tuli Kotitelisuus-pipo ja printtikin hieman levisi saumoja silittäessä. Sellainen versio tällä kertaa..  :)


Nyt kanakeitolle ja kaukosäätimen kanssa viltin alle! Jospa sitä huomenna jo kouluun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti