keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keitto kuumeeseen

Asuntoasian ratketessa onnellisesti ja toivotulla tavalla, päätti elimistö antaa periksi jo viikon kyteneelle taudille. On jotensakin väärin, että juuri kun on lopettanut jonkun asian stressaamisen ja olo on helpompi, iskee joku pirun pöpö ja olo on taas surkea. Miksi oi miksi koskaan ei voi nauttia vain?

Tuikku murheeseen ja kanakeittoa kuumeeseen. Tällä vanhalla reseptillä päätin itsekin itseäni lääkitä [paitsi tuon ekan vaiheen skippasin kyllä]. Ennen sai kaupasta valmista ja varsin hyvää kanakeittoa, mutta eipä se enää tällä ruokavaliolla olekaan sallittujen listalla. Joten keittoa väsäämään. Kaipasin kyllä tänään taas niin kovasti sipulia ja valkosipulia [ja katsoessani Koko Suomi leipoo-sarjaa kaikkea mahdollista jauhosokeriherkkua].

Kanakeitto

Maustamatonta kanaa
Paprikaa
Porkkanaa
Kesäkurpitsaa
Riisinuudelia
Currya
Tuoretta inkivääriä
Caynnepippuria
Vettä
Kasvislientä
Soijakastiketta


Jotenkin epämukavaa ottaa asunnonkatsojia vastaan, kun on itse muhinut sisällä koko päivän ja naama on punainen niistämisestä. Asunto on kyllä siisti, mutta asukas aika kulahtanut. Ja huomisen koulupäivän suhteen täytyy vielä illalla tehdä tarkastusmittaus, onko sitä koulukelpoinen vai ei. Njääh. 

Tänään olisi päässyt Unnankin kanssa jo ihan oikeasti lenkille, mutta nyt on kyllä lenkkeilyhalut menneet. Sisällä paleltaa tuplavaatetuksesta huolimatta ja henki kulkee huonosti. Ja ihan oma vikahan tämä taas on. Olisi voinut tahtia hiljentää jo vähän aikaisemmin, mutta...

Jotain positiivista tähänkin päivään. Kela on tehostanut palveluaan ja soittivat sieltä tänään, että olet kuulemma muuttamassa, muistathan tehdä muutosilmoituksen Kelaan. Juu-u, eilen tein vuokrasopimuksen. Olipas nopeaa toimintaa!

Jadkan däällä niisdämisdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti