maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäloma vol2.

Lomaa takana kaksi viikkoa, yksi vielä jäljellä..

Toinen lomaviikko alkoi ihan kotona. Kävimme kurkkaamassa miltä remontoitu kauppahalli ja uusi elokuvateatteri näytti, elokuvia emme tosin vielä ehtineet käydä katsomassa. Muuten aika meni jälleen lähinnä syödessä :) Kävimme myös kahvilla Korttelimuseolla. Siitä on muodostunut minulle jokavuotinen perinne.
Maaseudun kautta takaisin Kuopioon ja sitten kavereiden kanssa mökkeilemään. Ohjelmassa oli syömistä, saunomista, nauramista, lautapelejä ja joogaa navetan vintillä.


Mökiltä sitten kurvailin vielä lähellä olevaan mummulaan. Mummun kanssa teimme perinteisen mato-onkireissun, jossa pääasia on mukava yhdessä oleminen, veneessä istuskelu ja jutustelu. Kalojakin kyllä tuli. Lisäksi sain siivottua auton (se on ihan kivaa hommaa kerran vuodessa) ja tehtyä vihdoin ja viimein onnistuneen mansikkakakun! Kakusta lisää erillisessä postauksessa :)Siinähän sitä on taas ollut ohjelmaa viikolle. Juoksuohjelma oli tauolla viikon ajan, sillä flunssa vaivasi (ja ajattelin siirtää 10km juoksun viikolla eteenpäin, jotta juhannuksena ei tarvitse lähteä sitä juoksemaan). Lomailu jatkuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti