maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesäloma vol 1.

Kesälomasta on takana ensimmäinen erittäin ohjelmantäyteinen viikko. Tein erillisen postauksen rumpukurssista, sillä kaikessa mielenkiintoisuudessaan se ansaitsi hieman enemmän kuvatilaa..

Loma alkoi ulkona syöden, kun kävimme testaamassa Kummisedän antimia. Sunnuntaina sitten auto(t) täyteen ja kohti mummolaa koirien, isännän ja sisarusten kanssa. Ohjelmassa oli mökkitalkoita, talviturkin heitto, juoksua pitkin metsää ballerinoissa koiran perässä, pääskysten yöllistä mekastamista sekä ylenpalttista syömistä. Ja vihdoin ja viimein pikkusiskon tammikuisten synttärien lahjan toimittaminen.















Mummolasta toiseen maalaiskuntaan muutamaksi päiväksi ja tämän jälkeen kuonot kohti Lappeenrantaa, äitin helmoihin. Kävimme Imatralla ja Lappeenrannassa ostoksilla ja syömässä, katsomassa Lappeenrannan satamassa Kalevala-aiheisen Hiekkalinnan, pällistelemässä kutostien varrella olevia tuuliturbiineja sekä rumpukurssilla.















Kuten kuvista näkyy, kamera on laulanut lomalla ihan urakalla. Mutta nyt näihin tunnelmiin, tää lähtee juoksulenkille ja saunaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti