maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma part 2.

Hiihtoloman jälkipuoliskolla tein muutaman päivän reissun Lappeenrantaan ja Imatralle, sillä sain kyydin ystävältäni ja hänen äidiltään, jotka olivat menossa minilomalle samaan suuntaan. Äitin helmoissa on hyvä olla..


Lappeenrannassa hengailin äitin luona, söin, söin ja söin. Imatralla kävin ystävän kanssa lillumassa kylpylässä sekä ihanan ihanaisessa kaupassa nimeltään Virkkukoukkunen. Ystäväni on suuri fani, joten käynnistä kaupassa kehkeytyi varsin mielenkiintoinen kokemus. Noin puolen tunnin shoppailun jälkeen pääsimme tapaamaan Virkkukoukkusen perustajaa kaupan alakerrassa olevaan työtilaan. Voi sitä kyynelten ja naurun määrää, kun fani pääsi tapaamaan tekijää (ja me muut siinä sivussa). Oli hauska nähdä, missä nuo käsityönä valmistetut tuotteet syntyy ja miten. Muistoksi reissusta jäi pari valokuvaa sekä mahdollisesti meidän valokuva piakkoin ilmestyvässä historiikissa (kääk!). Ja pitihän siellä vähän shoppaillakin.. onneksi oma rahatilanne ei sallinut ylenpalttista rahankäyttöä, sillä tuolla jos missä saa rahansa helposti tupuloitua.





Reissusta on aina mukava tulla kotiin, mutta erityisesti nyt. Sattui olemaan naistenpäivä ja minua muistettiin ihan urakalla.. ruusuja ja kaikkea muuta ihanaa <3


Viikonloppuna paluu "arkeen" eli töihin. Mutta lauantai-illaksi oli vielä luvassa kiinalaista ruokaa ja elokuvissa käynti. Oli muuten aika karu elokuva tuo 8-pallo, vaikkakin kiva oli katsella tuttuja maisemia Kuopiosta.


Tänä aamuna paluu kouluun oli yhtä ankea kuin aina ennenkin. Illalla väänsin niska limassa puuttuvaa raporttia ja aamulla opettaja käy huikkaamassa luokan ovelta, että on siellä ja siellä sen ja sen ryhmän kanssa. Turhaa työtä!!! Noh, kesää kohti rimpuillaan..

Hurtan kilpailukin päättyi eikä siinä sijoitusta tullut, harmi. Kokemusta rikkaampana kuitenkin..

P.S. Onko kukaan kaivannut kuvatekstejä vai mennäänkö tällä samalla linjalla jatkossakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti