keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Vihkipäivä

Vielä vähän vihkipäivän hössötystä :) Olisi varmaan pitänyt karata vihille jokin maanantaipäivä, jotta edes flunssa ei olisi saanut päivästä vihiä. Niinhän siinä kävi, että vihkipäivää edeltävänä päivänä iski vuosisadan flunssa ja olo oli kaikkea muuta kuin hehkeä H-hetken koittaessa. Päivä oli tästä huolimatta täydellinen ja mieleenpainuva :)

Koska itse en sattuneista syistä ollut kameran varressa, siskoni kuvasi sarjatulella koko kolmen minuutin toimituksen. Tässäpä tuo H-hetki vielä kerran.






Melkoisen helpottunut hymy oli, kun tuo kolmeminuuttinen oli ohi :) Sitten otettiin hieman kuvia muistoksi. Itse olin haaveillut pakkaskuvista ihanassa helmikuisessa talvessa, mutta flunssaisena ja talvenkin vähän niinkuin puuttuessa, otettiin muutamia kuvia sisällä maistraatissa. Virallisten hääkuvien vuoro on sitten joskus myöhemmin.




Maistraatin jälkeen siirryimme ravintolaan, jossa meille oli varattu erillinen kabinettitila. Ruoka oli varmasti hyvää ja seura sitäkin parempaa. Ravintolassa istuimme ainakin kolme tuntia, jutellen ja pieniä puheita kuunnellen.



Loppuun vielä vähän hempeilyä!


Hyvä me! <3

~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti