maanantai 21. joulukuuta 2015

Pieniä jouluja

Reilu viikko sitten perjantaina istuttiin iltaa ystävien luona, kummitytön kotona. Olin päivän vapaalla, joten ehdin hieman leipoa iltaa varten..

Pikkujouluillan tarjottaviksi oli sovittu itsetehdyt burgerit, joihin lupauduin tekemään sämpylät. Kokeilin briossisämpylöitä, joita olin syönyt aiemmin pariinkiin otteeseen hampurilaisen sämpylänä. Briossit oli ehkä hieman työläät tehdä, mutta maku ja rakenne olivat kyllä täydelliset ja hyvin näytti muillekin maistuvan :) Ohje löytyy täältä.

Jälkkäriksi maisteltiin myös ensimmäistä kertaa testissä olleita puffet-jäätelöitä. Keksit oli tehty kaupan valmiista suklaacookietaikinasta, välissä vaniljajäätelöä, joka oli maustettu polkkatikuilla [siis niillä, mitä joulukuuseen ripustetaan]. Kokeilen myös elämäni ensimmäisen kerran kinuskin keittämistä. Kinuksi jäi hieman löysäksi, mutta hyvin se kävi jäätelökeksien kastikkeena.


Vatsat pullollaan oli hyvä istuskella iltaa ja jutustella. Kummityttö oli kovasti touhuissaan, kunnes alkoi uupumus iskeä. Kummisedän sylissä on hyvä köllötellä <3


Pienet hetket ystävien ja rakkaiden kanssa ovat kyllä niin tärkeitä. Tämän joulun teemana [ja miksei vaikka tulevan vuodenkin] voisi olla se, että yrittäisi viettää enemmän aikaa tärkeiden ihmisten kanssa.


Sain eilen rakkaan siskoni kylään. Jospa se sisko tuolta kohta heräisi, niin voisi ruveta miettimään jotain kivaa puhaa tälle päivälle. Huomenna vielä pikainen reissu mummulaan ja sitten voi lopullisesti rauhoittua joulun viettoon.

Ihanaa joulun odotusta kaikille <3 

~Upsa~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti