maanantai 17. elokuuta 2015

Kesäloma 2015 part. 2

Niin se vain hurahti toinenkin lomaviikko.. Viikko alkoi jännittävissä merkeissä, sillä kävimme tekemässä maanantaina talokaupat! Nyt odotamme kuumeisesti talon tyhjenemistä, jotta pääsisimme muuttamaan. Viimeistään kuitenkin ensikuun puolessa välissä olemme jo omassa kodissa. Koti löytyi tästä läheltä, alle kymmenen kilometrin päässä kylän keskustasta. Melkein voisi sanoa, että maalta, vaikka asfalttitie perille meneekin. Pihapiirissä on lammasaitaus, ulkosauna sekä vanha hirsitalo vielä sen varsinaisen talon lisäksi. Aika tuskin käy pitkäksi, sen verran askaretta on pihapiirissä tiedossa. Olen hirvittävän onnellinen tästä! Kuvia tuolta kodosta alkaa varmaan satelemaan heti, kun saamme avaimet ja edes osan omaisuudestamme kannettua sinne. En malttaisi odottaa :)

Muuten viimeviikko meni pääasiassa poissa kotoa. Muutamana iltana ehdittiin istuskella takapihalla, pakkailla jo vähän muuttolaatikoita. Käytiin myös maalla kunnostamassa pirttikalusto uutta kotia varten.





Perjantaina käännettiin auton nokka kohti Tamperetta ystävien kanssa, suuntana ensin Särkänniemi ja sen jälkeen Nokian Eden. Pieni lomareissu ja hömpöttely teki hyvää.







Tänään olen ollut kotosalla, tehnyt raparperihilloa ja -chutneyta, grillanut ja tehnyt uunijuureksia. Vielä tämä viikko lomaa ja sitten paluu arkeen. Loppuviikolla on tiedossa vielä reissu Ilomantsiin Karhufestivaaleille!

Ihanaa elokuuta kaikille!

~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti