torstai 4. kesäkuuta 2015

Tunnelin päässä näkyy... vihreää!

Voi mihin nämä vapaapäivät oikein hupenevat! En ole taaskaan ehtinyt tehdä puoliakaan siitä, mitä oli tarkoitus näillä kahden päivän vapailla tehdä.. Mutta olen ehtinyt käydä salilla, lopettaa dieetin sekä istutella lisää kaikenlaista vihreää :)

Niinhän siinä kävi, että tämä luupää joutui antamaan kerrankin tavoitteilleen periksi ja päätin lopettaa tuon dieetin, ainakin sen kirjaimellisen noudattamisen. Stressitasot alkoivat nousta siihen malliin, että en kokenut enää tarpeelliseksi kiusata itseäni sen enempää vaan jätän keittiövaa'an tuijottamisen ja ehkä myös sen ihmisten punnitsemiseen tarkoitetun kapistuksen. Salilla on kiva käydä [ainakin vielä, kun ulkona ei ole hellekeli ja salilla sisällä hiki tulee vasta treenatessa] ja ruokakin on ihan kivaa, mutta tuo orjallinen punnitseminen ja ruokien valmistelu ei tuntunut olevan mun juttu. Elämässä ei ollut enää mitään muuta kuin salilla käynti, töissä käynti ja ruoanlaitto. Ja se ei minulle riitä! Nyt vapaapäivänä on ollut aikaa punnita ruokia ja edelleen on tarkoitus, että samoilla eväillä noin suurinpiirtein mennään, mutta hieman armollisemmin. Ja kun tuloksia ei viidessä viikossa tullut mielestäni vaa'alla, senteissä eikä varsinkaan olossa, niin sai riittää. Toki ymmärrän, että suurempi kehitys vaatii pidempään töitä, mutta eri asia onkin, haluanko tehdä niin paljon töitä..

Mutta tunnelin päässä näkyy valoa, kun on lupa hengittää vapaammin. Ja takapihalla näkyy vihreää. Vaikka keli ei olekaan mikään erityisen kesäinen edelleenkään [istun sisällä nytkin villasukat jalassa], kävin tänään tuossa läheisellä puutarhalla ostoksilla [Harjamäen puutarha, klik!]. Olipas muuten ihan mahtavaa palvelua!

Takapihalla kukkii lemmikki, peruna on sievästi taimella ja porkkanatkin ovat nousseet taimelle. Salaattilaatikko koki pienoisen ruskean takaiskun, sillä viime perjantaina Unna seistä torotti laatikossa ja kaivoi mullat ja siemenet maahan.. Että sellainen hortonomi!




Tämän päivän ostokset pääsivät jo multaan: kasvatussäkkiin kirsikkatomaatti, terassin pöydälle pelargonia, etupihan seinälle lobelia ja ruukkuun tähtisilmä. Nyt on taas rehuja kuvattavaksi ja seurattavaksi :)





Ihanaa kesäkuun alkua kaikille!

~Upsa~

PS. Blogi täytti kesäkuun ensimmäinen päivä 3 vuotta!
PPS. Blogiani voi seurata nykyään myös Facebookissa Savon Blogit-ryhmässä. Käykää tsekkaamassa, mitä ihania blogeja sieltä löytyy! 

2 kommenttia:

  1. Tuttuja fiiliksiä. Minusta ei ole myöskään noudattamaan mitään grammantarkkaa ruokaohjelmaa ja saliohjelmaa. Olen huomannut, että mitä vähemmän asiaa ajattelee, niin sitä paremmin menee. Jos kokoajan miettii ruokaa ja diettiä, tekee vain mieli syödä. Tosi kauniilta näyttää istutukset! Ja tomaattiakin on tulossa! Minä kävin kanssa Harjamäellä. Ihan mahtava paikka, tykkäsin enemmän kuin Tarinasta!
    www.suomiplussalle.fi/littlemrsfinland

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä muutenkin tuntuu, että pitäisi olla itselleen armollisempi ja kuunnella sitä omaa kehoa ja oloa eikä tehdä niinkuin kaikki muutkin. Jokainen ihminen on kuitenkin omalla tavallaan toimiva "koneisto" :)

      Harjamäen puutarhalla käydessä tuli kyllä niin hyvä mieli. Täytyy ehkä käydä vielä uusi visiitti, kunhan nämä kelit tästä joskus vähän lämpenevät (jos lämpenevät). Maanantaina istuttamani kurpitsantaimet ainakin näyttää paleltuneen, vaikka olivat harson alla. Surkeus!

      Poista