tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyshommia

Pahoittelut parin viikon blogitauosta. Jostain syystä ei ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään eikä kuviakaan juuri ole tullut otettua. Tämänkin postauksen kuvat ovat kännykkäkameran uumenista, joten aikamoista scheissea ne on :)

Reilu viikko takaperin oltiin Jyväskylässä Lutakossa katsomassa Arch Enemyä. Olin odottanut keikkaa kuin kuuta nousevaa [jo pari vuotta] ja tämä meinasi kostautua ennen keikkaa jonkinlaisena paniikkikohtauksena. Onneksi tästä kuitenkin selvittiin ja pystyin keikan kuuntelemaan loppuun saakka. Aivan uskomaton bändi ja uskomaton laulaja!


Mitäs muuta on tapahtunut.. Moottoripyörä on viety talvisäilöön ja ajot jatkuu toivottavasti ensi kesänä. Viimeinen reissu mopolla ei ollut kovinkaan miellyttävä: lämmintä n. 10 astetta, vettä satoi ja tummennetun visiirin läpi tiirailu ilman silmälaseja lanatulla hiekkatiellä, oli nimittäin tekemistä näillä ajotaidoilla :) Mutta mopo ja kuski turvallisesti perille kaikesta huolimatta.. Jostain syystä ehdotus mopon talviajan tuunaukseksi ei ole vielä mennyt läpi. Vai mitä olisitte mieltä helmiäisvalkoisesta pyörästä, jollain kivoilla vaaleanpunaisilla efekteillä? ;)


Muuten viikko [eli kaksi] on pitänyt sisällään lähinnä takapihan puutarhan antimien kuskaamista pakkaselta suojaan rivarin saunaan, näiden mukana tulleiden hämähäkkien metsästystä, koirien manaamista [kalpene Cesar Millan, täälläpä onkin koiramanaaja], opinnäytetyötä ja koulua.. Niin ja eilen kävin katsomassa tulevaa kummityttöni, viikon vanhaa pikkuneitiä :)

Niin ja ostinhan minä korvon. Sellaisen leipomiseen tarkoitetun eli tiinun. Nyt pitäisi vaan saada mummulasta taikinanjuurta, että pääsisi opiskelemaan ruisleivän tekoa..


Takapihan puutarhan saldo kesältä: muutama paprika, jotka eivät ehtineet kypsyä. Kolmattakymmentä chiliä, joista aion tehdä paholaisenhilloa sekä kesäkurpitsoita ehkäpä kuutisen kappaletta. Ja salaattia sekä yrttejä. Ja raparperia. Ei huono ekaksi vuodeksi :) Alla olevat kuvat ovat kyllä suurin osa anopin viljelyksiltä..Mukavaa syyskuun viimeistä päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti